• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hejka

Ja tylko na chwile, dostalam dzisiaj telefon ze nasze paszporty zostaly wyslane, wiec jutro powinny byc jesli poczta nie nawali. Jeszcze troche stresu i jak je jutro dostniemy to dopiero ochloniemy, jeszcze tylko dzisiaj do pracy i juz urlopik.
Buzki

Hejka

Ja tylko na chwile, dostalam dzisiaj telefon ze nasze paszporty zostaly wyslane, wiec jutro powinny byc jesli poczta nie nawali. Jeszcze troche stresu i jak je jutro dostniemy to dopiero ochloniemy, jeszcze tylko dzisiaj do pracy i juz urlopik.
Buzki
Suuper:-) Olu a gdzie jedziecie,jeśli można wiedzieć( chyba że pisałaś,a ja przeoczyłam:eek:)

Suuper:-) Olu a gdzie jedziecie,jeśli można wiedzieć( chyba że pisałaś,a ja przeoczyłam:eek:)

Na tydzien do Meksyku.

Teraz mam czas plodny chyba, tzn od 2 dni jakos mokro a mojemu sie nie chcialo ze wzgledu na stres z paszportami, dzisiaj rano go przekonalam, takze chyba ten miesiac pojdzie na straty

Ostatnia edycja:
Olu - wow Meksyk, suuuuuuuuuuuuuuuper, zazdroszcze. Porób ładne zdjęcia i sie pochwal po powrocie.

A ja zrobiłam ciasteczka ryżowe - mniaaaaaaaam

Madziu - ja mam laktator ręczny więc mnie nie boli.

Geeeeeeeez, Igor je cyca i pierdzi. A jak pierdzi to sie denerwuje i krzyczy i drapie.

reklama
Olu - wow Meksyk, suuuuuuuuuuuuuuuper, zazdroszcze. Porób ładne zdjęcia i sie pochwal po powrocie.

A ja zrobiłam ciasteczka ryżowe - mniaaaaaaaam

Madziu - ja mam laktator ręczny więc mnie nie boli.

Geeeeeeeez, Igor je cyca i pierdzi. A jak pierdzi to sie denerwuje i krzyczy i drapie.
Igorek jest udany:-D:-D
Mniam ciasteczka,jeszcze tego nie robiłam.Musze kiedyś zrobić:tak:

Miłego dnia Olu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry