• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Olu - wow Meksyk, suuuuuuuuuuuuuuuper, zazdroszcze. Porób ładne zdjęcia i sie pochwal po powrocie.

A ja zrobiłam ciasteczka ryżowe - mniaaaaaaaam

Madziu - ja mam laktator ręczny więc mnie nie boli.

Geeeeeeeez, Igor je cyca i pierdzi. A jak pierdzi to sie denerwuje i krzyczy i drapie.

Dam dam, ucaluj zlosnika, a Ty Madziu Kacperka

reklama
Ola super urlop wam się szykuje widzę! :)) ciesze się, wypoczniecie i odetchniecie sobie od ten monotoni.
U mnie nie jest to takie łatwe bo mąż pracuje dniami i nocami i nawet w weekendy:-( Puki co nasz urlop bedzie dopiero we wrześniu i lecimy do Szwecji do Stockholmu:tak: też się ciesze...

Pozdrawiam was wszystkie
Buziaki!

Ola super urlop wam się szykuje widzę! :)) ciesze się, wypoczniecie i odetchniecie sobie od ten monotoni.
U mnie nie jest to takie łatwe bo mąż pracuje dniami i nocami i nawet w weekendy:-( Puki co nasz urlop bedzie dopiero we wrześniu i lecimy do Szwecji do Stockholmu:tak: też się ciesze...

Pozdrawiam was wszystkie
Buziaki!
Super urlop będzie:tak:
Zrób zrób. Ja byłam pewna że już robiłaś. Naprawde są pyyyyyszne. U mnie to znikają. :-) Dobrze że szybko sie robi.
:-)

reklama
może i ja się skuszę na te ciasteczka ryżowe.... :tak:;-) tylko kiedy...nie mam czasu za bardzo ostatnio
Ale zrobię! :)

Buziaki!
:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry