Agniesiak85
Fanka BB :)
maggie ojej:-( Daj znac jak wrocicie..
A witam się poniedziałkowo
A witam się poniedziałkowo

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ojejku:-(ja zawsze daje paracetamol w czopkach jak któryś ze synków ma temperature(Alanek narazie jeszzce nie miał i oby tak się utrzymywało)i zawsze pomaga nawet przy przeziębieniachKochana jak coś to pisz,zresztą ja też będe do Ciebie pisaćTrzymam kciuki,wszystko będzie dobrze
Przepraszam,że nie odpisałam od razu na smsa,ale nie słyszałam:-( Bardzo ciężko miałam w domu,mały miał przed 16 temp.38,3:-( Zadzwoniłam do znajomej położnej co robić,dałam mu Paracetamol w syropku i jakoś usnął.Ale spał 2 godziny na rękachSpadła mu na szczęście temperatura
Teraz usnął,a ja ledwo żyje
Agniesiak mam nadzieje,że Ci przejdzie po wapnie
Maggie jak Igorek?

ojejku oby to nie było to!!!:-(Hej Laseczki,
Ja miałam koszmarną noc, dosłownie. Mały ma podejrzenie cytomegalii.:--
-
-
-
-
-
-( Koło 10-tej jedziemy na pobieranie krwi. Mam nadzieje że wyniki dziś będą.
wiem coś o tym Dominiś tak miał co musiałam go dopoić i wtedy krew lepiej leciała ale co pokuty był to był:-(i ja niewytrzymałam i płakałam razem z nim:-(trzymam kciuki za wynikiJestem, ale masakra. Mały był kłuty w obie rączki i na koniec w główke bo mu krew nie chciała lecieć. Część wyników jutro, reszta może w czwartek. No i w czwartek neurolog o 19:20

Jejku bidulek malutki:-Jestem, ale masakra. Mały był kłuty w obie rączki i na koniec w główke bo mu krew nie chciała lecieć. Część wyników jutro, reszta może w czwartek. No i w czwartek neurolog o 19:20
Madziu on ma dużo objawów: przedłużająca sie żółtaczka, napięcie mięśniowe, wysypki, problem z jelitami. :-(Pediatra kazała zrobić badanieJejku bidulek malutki:--( Trzymam kciuki za wyniki
Madziu a powiedz mi lekarz Ci powiedział,że podejrzewa cytomegalie? Ale mały ma jakieś objawy czy tak lekarz sobie walnął bo czasem nie pomyślą tylko mówią
:-Madziu on ma dużo objawów: przedłużająca sie żółtaczka, napięcie mięśniowe, wysypki, problem z jelitami. :-(Pediatra kazała zrobić badanie

Trzymajmy kciukiMadziu no mam taką nadzieję cały czas choć szanse że to nie są małe. :-(
Igorek właśnie leży na macie i gada z ptaszkami i żabkami.![]()