Agniesiak85
Fanka BB :)
Oj kochane:-( Ja chyba jadę do szpitala bo mam chyba cholestazę ciążową i jak to się potwierdzi to będą wywoływac poród:-( Boją się strasznie:-( Będę dawac znac którejś na komórkę.. ojej jak się boję..:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czuje sie dobrze do bolesne biustu juz sie przyzwyczailam :-) ze zmeczeniem nie walcze tylko wiecej spie ;-) za to maz jest dzielny i duzo pomaga i jest wyrozumialy :-)Hej hej,
Ren - jak sie czujesz?
Madziu - jak Kacperek? Jedziecie do rodziców?
mam nadzieje ze jednak wszystko bedzie dobrze i nie bedziesz miec cholestazy ciążowej, trzymaj sie dzielnieOj kochane:-( Ja chyba jadę do szpitala bo mam chyba cholestazę ciążową i jak to się potwierdzi to będą wywoływac poród:-( Boją się strasznie:-( Będę dawac znac którejś na komórkę.. ojej jak się boję..:-(
Oj kochane:-( Ja chyba jadę do szpitala bo mam chyba cholestazę ciążową i jak to się potwierdzi to będą wywoływac poród:-( Boją się strasznie:-( Będę dawac znac którejś na komórkę.. ojej jak się boję..:-(
Agniesiak oby to wapno pomoglo i wysypka poszla precz
agapas powodzenia na zajeciach, dzielna jestes:-)
dziekujea ja trzymam kciuki za zabieg ale na pewno wszystko bedzie dobrze
Madziu zycze duzo zdrowka dla Kacperka oby przeszlo to do rana a Ty zebys wypoczela przez noc, a jesli uda Wam sie pojechac do rodzicow to zycze mile spedzonego czasu;-)
Oby jednak nei mial tego napiecia, trzymam kciuki za wizyte u neurologa
ale sie rozpisalyscie na wieczor![]()
Hej hej,
Ren - jak sie czujesz?
Madziu - jak Kacperek? Jedziecie do rodziców?
Będe wieczorem na bbOj kochane:-( Ja chyba jadę do szpitala bo mam chyba cholestazę ciążową i jak to się potwierdzi to będą wywoływac poród:-( Boją się strasznie:-( Będę dawac znac którejś na komórkę.. ojej jak się boję..:-(

Lekarz mówi, że to prawdopodobnie jakies uczulenie na żywnośc
No nic, wytrzymam do 3 marca ( bo mam zamiar się wtedy rozpakowac)
Data mi sie spodobała 03.03.2010
My z M braliśmy ślub 05.05.2007r, więc niech Tomasz tez ma ładną datę

Maggie trzymam kciuki zeby to nie bylo to! i daj znac jak juz sie dowieszHej Laseczki,
Ja miałam koszmarną noc, dosłownie. Mały ma podejrzenie cytomegalii.:--
-
-
-
-
-
-( Koło 10-tej jedziemy na pobieranie krwi. Mam nadzieje że wyniki dziś będą.