• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kochana u Ciebie już 30 tydzień! Jak ten czas leci! Przepraszam Kochanie jeśli nie doczytałam gdzieś, ale czy Ty też będziesz miała synka?
A Justyś w ostatnim okienku już ma synusia. Też nie źle.

No leci, leci... strasznie szybko :)))
Justyś się zaraz "rozpakuje" a ja tuż po niej... :D Tak, będę miała synka... i to bez żadnych wątpliowści, już po kopniakach to czuć... hehe :0)

madzia a jak zagłosować na dane zdjecie w tym parentingu? wystarczy kliknąć? :confused:

no właśnie, też trochę się "namęczyłam" ale udało się :-D:-D

Także Madziu głosik oddany, koment dodany :-D:-D
No i żeby nie było wątpliwości obowiązek ekologa też spełniłam - drzewka podlane :-D:-D

Hej dziewczynki

Kasiu- super ze wpadlas.
Ja siedze i podczytuje forum a moj grzebie w aucie tzn tube podlacza, bo juz nie wytrzymal. Mam urwanie glowy, ale sie tym nie przejmuje, 3 referaty musze oddac do srody i we wtorek mam egzamin tzn dostaniemy cwiczenie i trzeba je rozwiazac plus jakis komentarz dodac. Nic nie mam jeszcze napisane, nie zajrzalam nawet do notatek- delektuje sie czasem wolnym od pracy, ale wracam juz w srode- mam to gdzies :):):):) Jakos to bedzie- musi !

Ola, dasz radę !!! Ja też zasiadłam żeby pisać pracę mgr i oczywiście zaczęłam od BB :-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiecie co, tak sobie siedzę i myślę. Idę chyba kupić sobie farbę do włosów i poroszę M żeby mi zafarbował. A co? Trochę zmiany na wiosnę się przyda. :D

reklama
Ja siedzę i piszę te notatki ale tak jak zauważyła Ren nie idzie mi to. Właśnie obcinałam mojego M bo się wybiera na męskie spotkanko z kolegami
oo prosze to masz spokojny wieczor ;) moze wtedy uda Ci sie napisac te notatki ;) vhoc w sumie lepiej ogladnac jakis dobry film :D ja to robilma zawsze wszystko tylko nei to co musialam zwiazanego ze studiami hehe

Kinga no to fajnie ze wizyta udana to teraz poodpoczywajcie ;)

kasiulek dziekuje bardzo :) trzymm kciuki za wizyte u gin oraz bardzo mocno za prawko zebys szybko i beznerwow zdala i cieszyla sie dokumentem :) powodzenia ciekawe kiedy ja skoncze....:] i zycze silnej woli do spacerow dlugich z pieskiem :D

a pewnei kup farbe i zaszalej odrazu bedziesz wniebowzieta :D

Ola ja zawsze uczylam sie dzien przed hehehe i jakos dawalam rade nie potrafilam wczesniej sie uczyc skupialam sie na wszystkim innym wkolo a neina tym co czytalam czy rozwiazywalam powodzenia :)

a my zjedlismy obiadek i ledwo zyjemy :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry