Madziaas
Już jesteś:)
OjjJa tak sobie dziś siedzę na necie bo przepisuję notatki. Mieliśmy jechać z M do Castoramy pooglądać płytki do przedpokoju ale M zapomniał, że obiecał znajomemu zrobić kompa i nici z wycieczki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
OjjJa tak sobie dziś siedzę na necie bo przepisuję notatki. Mieliśmy jechać z M do Castoramy pooglądać płytki do przedpokoju ale M zapomniał, że obiecał znajomemu zrobić kompa i nici z wycieczki![]()
trzymam kciuki za wizyteno maggie mi juz tylko troche zostalo,nie moge sie juz doczekacw poniedzialek wizyta moze sie juz dowiem cos wiecej,bo prawdopodonie bede miec cesarke,bo maly sie nie chce obrocic ale mnie to tam nie przeraza,no i duzy juz jest dwa tygodnie temu mial przeszlo 3kg moj maly klocus
mam nadzieje ze duzo juz nie przybierze na wadze
szkoda ze plany nei wypalily, no to chyba kiepsko idzie przepisywanie noatatekJa tak sobie dziś siedzę na necie bo przepisuję notatki. Mieliśmy jechać z M do Castoramy pooglądać płytki do przedpokoju ale M zapomniał, że obiecał znajomemu zrobić kompa i nici z wycieczki![]()
jeszcze troszeczke i Oliwierek na świecie będzieno maggie mi juz tylko troche zostalo,nie moge sie juz doczekacw poniedzialek wizyta moze sie juz dowiem cos wiecej,bo prawdopodonie bede miec cesarke,bo maly sie nie chce obrocic ale mnie to tam nie przeraza,no i duzy juz jest dwa tygodnie temu mial przeszlo 3kg moj maly klocus
mam nadzieje ze duzo juz nie przybierze na wadze

No faktycznie coś nie za bardzo![]()
Ja ja jestemjest tu ktoś?