• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
no maggie mi juz tylko troche zostalo,nie moge sie juz doczekac:) w poniedzialek wizyta moze sie juz dowiem cos wiecej,bo prawdopodonie bede miec cesarke,bo maly sie nie chce obrocic ale mnie to tam nie przeraza,no i duzy juz jest dwa tygodnie temu mial przeszlo 3kg moj maly klocus:) mam nadzieje ze duzo juz nie przybierze na wadze
trzymam kciuki za wizyte :):) bardzo duzy chlopczyk ;) super
Ja tak sobie dziś siedzę na necie bo przepisuję notatki. Mieliśmy jechać z M do Castoramy pooglądać płytki do przedpokoju ale M zapomniał, że obiecał znajomemu zrobić kompa i nici z wycieczki:(
szkoda ze plany nei wypalily, no to chyba kiepsko idzie przepisywanie noatatek ;)

WITAM:-)
Drzewka podlane i głosik MADZIAS także jest:-)
no maggie mi juz tylko troche zostalo,nie moge sie juz doczekac:) w poniedzialek wizyta moze sie juz dowiem cos wiecej,bo prawdopodonie bede miec cesarke,bo maly sie nie chce obrocic ale mnie to tam nie przeraza,no i duzy juz jest dwa tygodnie temu mial przeszlo 3kg moj maly klocus:) mam nadzieje ze duzo juz nie przybierze na wadze
jeszcze troszeczke i Oliwierek na świecie będzie:-D

witam was

drzewka wszystkim podlałam :) ładnie rosną.

jestesmy po gościnie. obiad smakował rodzicom wiec sie ciesze.
teraz odpoczywamy
potem sobie poczytam co pisałyscie

pozdrówki!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry