• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ja mam agapasku taki
TAKO JUMPER X 26 KOLORÓW+ŚPIWOREK TAKO 4W1 WYS.0 (931076658) - Aukcje internetowe Allegro
tez chcilam taki jak wy wybraliscie ale w koncu kupilismy ten kolor pomaranczowy:)

Bardzo fajny wózeczek, ładny, zgrabny, funkcjonalny i co najważniejsze powinien być wygodny i dla mamusi i dzidziusia :-):-)

Dobra zmykam dziewczynki :-) Buziaki.

Oki,dzięki
Spokojnej nocki i powodzenia jutro:)

Nie dziękuję za jutro. Mój promotor to "straszny" facet :wściekła/y::wściekła/y:, boje się zapeszyć.
Buziaki i również spokojnej nocki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Doczytałam to te dobranoc zrobiły :)

Kasiu daj znać jak jeleń. i kuchnia sie pochwal :)

Wózeczki super dziewczynki.

Madzia ale mi ochoty na spagetti zrobiłaś.

Agapas - wielkie gratki dla małża

Kasiulek Słoneczko wrzuć fotke włosków jak pofarbujesz :)

Dobranoc Dziewczynki

Ostatnia edycja:
Pewnie że dam. Zresztą wiesz że w mojej sytuacji to taki wyjazd jest bardzo prawdopodobny. Teraz troche za zimno i Igorek za Mały ale już niedługo :)

Uciekam pospać troche :) Buziaki dla Was :)

reklama
agapasku ty sie nic nie przejmuj taka ilosc mysle,ze jest ok,ja mialam 30-40 to dopiero mialam stracha:(
a ja mam rozpiepsz w domu,M robi drzwi do szafy i komode co bede juz mogla ciuszki powkladac:) i musze sie pochwalic zamowilam juz wozio i posciel:)
ale fajnie ze juz zamowione macie pochwal sie zdjeciem jak przyjdzie o ile zdazysz hihihi i trzymam kciuki za wizyte ;)
a kolorek to Wam ma sie podobac i juz :]

A dziękuję dobrze. Coraz lepiej i już nie mogę się doczekać wtorku i zdjęcia szwów. Właśnie obieram pomelo i czekam na "Legalną blondynkę"
ale fajnie ze juz beda sciagac szwy , troche Ci ulzy :)
tez ogladam filma :D Madzia cynka mi dala ;)

Mój mężuś właśnie wrócił z Wrocka, gdzie zdawał swój ostatni egzamin na studiach podyplomowych. Obronił dzisiaj dyplom i zakończył swoja edukację :-D:-D teraz będzie miał więcej czasu to pomaluje mi pokoik i też będziemy sprzątać komodę i bardziej zajmiemy sie przygotowaniami :-):-D:-D:-)

Ok, dzięki... też sobie włączę...
i znowu pisanie pracy poszło ......;-);-)
Wielkie gratulacje dla meza!!!!! :) no moze jutro lepiej Ci pojdzie pisanie ;)

spokojnej nocki zycze i milych snow :):):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry