Madziaas
Już jesteś:)
:-)Oki udalo sie :0
Co u Ciebie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)Oki udalo sie :0
:-)
Co u Ciebie?
No to fajnie,trzymam kciukaskiA leci jakos tako- m grzebie znowu w aucie z kablami tuby- normalnie mu drzwi zaraz zamkne i juz tam zostanie. Dzisiaj jade do kumpeli po materialy na studia, moj juz idzie na noc. Teraz na dniach mam czas plodny wiec sie staramy ile sie danie no mam mysli przynajmniej raz dziennie, najwyzej jak sie nie uda to na przyszly miesiac zrobimy przerwe, a w srode wracam juz do pracy.
A u Ciebie?

No to fajnie,trzymam kciukaski
Mój też idzie na nocke i teraz śpi po nocce
Mały przysypia,a ja tak siedze i grzebie po necie.Złożyłam pranie,teściowa wołała na obiad ale nie chce mi sie tam iść
Szybko zleciało wolne,mój Bączek sie obudziłJa tez grzebieobiad u nas bedzie pozniej bo pozno wstalismy, takze zrobie przed wyjsciem mojego do pracy. Ja w srode wracam juz do pracy a tak mi sie nie chce no ale koniec leniuchowania
I już awantura gotowa
Wkurza mnie to bo jak ja sobie coś ściągnę z netu to zaraz mój M mi to wyrzuca a sam ściąga na tego kompa same śmieci
Jakieś śmieszne gry dla dużych dzieci i od groma swojej muzyki ale moje pliki to za chwilkę kasuje
No i pochatraliśmy się:-( Ale ja go nie będę tym razem przepraszała
A my dziewczynki byliśmy na spacerku ale na tym koniec dobrego humoru bo jak wróciliśmy i siadłam do kompa poszukać sobie swoich płyt które miałam na dysku to sie okazało, że podczas formatowania dysku akurat moja płyta się zagubiła dziwnym trafemI już awantura gotowa
Wkurza mnie to bo jak ja sobie coś ściągnę z netu to zaraz mój M mi to wyrzuca a sam ściąga na tego kompa same śmieci
Jakieś śmieszne gry dla dużych dzieci i od groma swojej muzyki ale moje pliki to za chwilkę kasuje
No i pochatraliśmy się:-( Ale ja go nie będę tym razem przepraszała
![]()
No właśnie nie mam zamiaru mu odpuścić bo za każdym razem jest to samo. Ile razy można powtarzać, żeby się trzymał z daleka od moich plików