Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
OkiZmykam na chwilkę do mojej chrześnicy. Później wpadnę bo muszę odreagować.
DziękujeMadzia kliknełam
Nie poznaje własnego syna. Jest zadowolony, nie płacze, bawi sie albo śpi. Normalnie najodzone dziecko wkońcu mam i wychodzi na to że go głodziłam. Teraz je pazernie za dużo i ulewa bo chyba myśli że znowu jedzonka nie będzie![]()
Kochana,ale on jadł cycusia i skąd miałaś wiedzieć że mu małoMadziu no ale to prawda. Czasu nie cofne już. No ale teraz już wiem co było nie tak i będzie dobrze.![]()
zgadza sie :]Znam to- oni chyba maja cos w genach nietak z pamiecia- nie wazne ile razy powtorzysz to i tak robia swoje
trzymam kciuki za starankaA leci jakos tako- m grzebie znowu w aucie z kablami tuby- normalnie mu drzwi zaraz zamkne i juz tam zostanie. Dzisiaj jade do kumpeli po materialy na studia, moj juz idzie na noc. Teraz na dniach mam czas plodny wiec sie staramy ile sie danie no mam mysli przynajmniej raz dziennie, najwyzej jak sie nie uda to na przyszly miesiac zrobimy przerwe, a w srode wracam juz do pracy.
A u Ciebie?
ehh no zawsze cos a u nas tez cos nerwowo bylo ale nawet nei wiemy czemu :] ale spokojnie nei denerwuj sie za duzoA my dziewczynki byliśmy na spacerku ale na tym koniec dobrego humoru bo jak wróciliśmy i siadłam do kompa poszukać sobie swoich płyt które miałam na dysku to sie okazało, że podczas formatowania dysku akurat moja płyta się zagubiła dziwnym trafemI już awantura gotowa
Wkurza mnie to bo jak ja sobie coś ściągnę z netu to zaraz mój M mi to wyrzuca a sam ściąga na tego kompa same śmieci
Jakieś śmieszne gry dla dużych dzieci i od groma swojej muzyki ale moje pliki to za chwilkę kasuje
No i pochatraliśmy się:-( Ale ja go nie będę tym razem przepraszała
![]()
Madzia kliknełam
Nie poznaje własnego syna. Jest zadowolony, nie płacze, bawi sie albo śpi. Normalnie najodzone dziecko wkońcu mam i wychodzi na to że go głodziłam. Teraz je pazernie za dużo i ulewa bo chyba myśli że znowu jedzonka nie będzie![]()

i zaczynam niedzielny maraton kryminalny, od 21 na Polsacie lecą CSI i Kości.