• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej dziewczynki

Ja wychodze za 15 minut do pracy, wiec musze sie szykowac.

Maggie- Boziu jak Igorek urosl- wyglada na zdrowe i szczesliwe dziecko takze nie martw sie za duzo, aa no i zeby wozio sie naprawil po wymianie podwozia :)

Kasiu- Ty tak jak nie za bardzo za powrotem do pracy, chociaz z jednej strony dobrze sie juz wyrwac z domu i wrocic do zywych :)

Patrysiu- ja tez trzymam kciuki za Bartusia i duuuzo sil i spokoju dla siostry

Aga sie dalej nie odzywa- ?????

Kasiulku- odezwij sie co tam u Ciebie

Kinga- pewnie zalatana za farbami do remontu

Agapas- prace pewnie pisze :)

Madziu- jesli chcesz cos szybszego niz lasagne to z mielonego miesa zrob pulpeciki, dopraw tak jak lubicie, podsmarz, dodaj przecieru i smietany lub mleczka albo uzyj juz gotowego sosiku pomidorowego np do lasagne albo bolonskiego lub jakiegokolwiek i do tego zmieniaczki gniecione albo makaron- jesli lubicie
A ja uciekam

reklama
Dziękuje Olu :)

Ale sie smacznie zrobiło :-)

Pulpeciki brzmią nieźle :)

Madziu jakie ciacho będziesz robić? Murzynka :-D:-D:-D

Olu miłej pracy życze - ale ci zazdroszcze, brakuje mi kontaktu z ludzmi

witam :) ja znowu przelotem zagladam zebyscie wiedzialy ze pamietam o Was :-) ale brak mi sil i checi na czytanie i odpisywanie:-( postaram sie nadrobic jak tylko bede miec wiecej checi i energii;-)
a jak narazie to spiaca jestem jak diabli:shocked2:

pozdrawiam i trzymajcie sie dzielnie ;-)

P.S> dzrewka podelwam po pracy ;) i glosik tez oddany dzis na "chustach" :)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki,

Patrysiu - biedny Bartuś. Oby było już tylko lepiej. :tak:

A to mój Mały krzykacz :-)
Zobacz załącznik 223157Zobacz załącznik 223158Zobacz załącznik 223159
dziekuje:tak:jaki słodziaczek z Igorka a te włoski boskie:-Dps.zdrówka dla Igorka:tak:
Jestem na wychowawczym,nie wracam do starej pracy.Kończy mi sie tam umowa w lipcu 2011 i tyle.Jak mały będzie miał iść do przedszkola to będe szukać pracy:-)

Patrysiu na górze masz Zakładki-kliknij na to i tam masz- Dodaj zakładke.Dodajesz i potem wchodzisz tylko w zakładki i tam masz zapisane stronki:-)
Biedny Bartuś,ale to tak jak piszesz dla jego dobra.Zdrówka mu życze,a siostrze dużo siły.Będzie dobrze,musi.Wiesz jak będzie troszke cieplej to jade z małym i mężem do Sulistrowiczek,tam jest Kościół pod patronatem Matki Bożej Dobrej Rady.Może to dla kogoś będzie śmieszne,ale ja sie tam często modliłam,zapalałam świeczuszke-takie na prąd tam są i jest taka księga gdzie sie pisze podziękowania dla Matki i prośby.Byłam tam przed operacją mojego taty,przed zajściem w ciąże,w ciąży, poprosić żeby bratu sie ułożyło,prosiłam o zdrowie dla rodziców,rodziny i pomogło:-):tak: Pomodle i poprosze o zdrówko dla Bartusia,chociaż tyle moge
Ale sie rozpisałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dziękuje baaaardzo:tak:to bardzo miły gest:tak:i wierze ze pomorze :tak:a co do zakładek ale kobitki jestem mądra co:zawstydzona/y:dziękuje;-)a co do pracy ja tak samo dzieciaczki do przeczkola to wtedy zajme się praca:tak:

reklama
Kasiu - niech Ci czas szybko w pracy zleci i miłego spotkanka z koleżankami. ;-)

hej Madziu

Kurcze wiecie co u mnie wczoraj policja była. Przepytali mnie bo się okazało że okradli moich sąsiadów. :-( Normalnie sie boje w domu siedzieć.:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry