• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Czesc =)

kroczek odwazna jestes ja to nei wiem czy dalabym rade zrobic sobie zastrzyk, najwazniejsze zeby pomoglo. Zycze dzis opoczynku skoro wczoraj tak sie napracowalas :)

Madzia a to lobuziak z Kacperka ale przynajmniej padl na wieczor ;)

ale sobota szybko zleciala oby niedziela ciut wolniej leciala :D

DZIEŃ DOBRY:-)
Cześć dziewczynki a ja dziś miałam zalatany dzień bo najpierw byłam w szkole. Tak nas przetrzymali bo siedziałam do 15 i tylko samo pisanie było. Potem pędem do domku posprzątać i upiec ciasto bo gości miałam i dopiero teraz miałam chwilkę, żeby do was zaglądnąć. W ogóle to nie wiem czy wam pisałam ale mam brać Clexane a to jest w zastrzykach i codziennie się muszę kuć w brzuch a te zastrzyki przez chwilkę tak szczypią, że aż strach. No ale jeśli to ma pomóc to mogę się nawet kuć pół roku. Nie jest to miłe ale cóż.

.
no to faktycznie nieźle zabiegany i te zastrzyki ale to dla zdrowia:tak:dziękuje za kciuki:tak:a co do AGNIESIAK :-(myślałam ze wejdzie do nas podzieli się wrażeniami...nawet tak w komentarzu napisałam aby wpadła do nas na BB...:-(

MADZIAS dziekuje:tak:a Kacperuś hehe to już nie tak łatwo u niego ze spaniem woli się bawić niż iśc do łóżka:-pps.u mnie kiepsko bo M musiał jechać do klienta więc zostałam sama z dzieciaczkami a to jest jedyny dzień gdzie możemy sobie jechać bo M ma wolne a tu masz...ale może uda się jechać na zakupki jak wróci ale znając życie nie będzie się mu chciało no cóż zobaczymy...

A moje dziecko się ślini że aż się zakrztusi nią a jak parsknie to jej wylatuje ho ho czyżby miał dostać ząbki w tym 4 miesiącu bo Dominis miał pużno ząbki:tak:

Drzewka podlane;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczynki
Jak tam sie zaczęła niedziela?:)
Miłego dnia
u mnie troszku pracowita zamiast odpoczywająca ale wczoraj popołudniu się leniłam to dziś trzeba nadgonić :D
wzajemnie miłego dnia ;)
DZIEŃ DOBRY:-)
no to faktycznie nieźle zabiegany i te zastrzyki ale to dla zdrowia:tak:dziękuje za kciuki:tak:a co do AGNIESIAK :-(myślałam ze wejdzie do nas podzieli się wrażeniami...nawet tak w komentarzu napisałam aby wpadła do nas na BB...:-(

MADZIAS dziekuje:tak:a Kacperuś hehe to już nie tak łatwo u niego ze spaniem woli się bawić niż iśc do łóżka:-pps.u mnie kiepsko bo M musiał jechać do klienta więc zostałam sama z dzieciaczkami a to jest jedyny dzień gdzie możemy sobie jechać bo M ma wolne a tu masz...ale może uda się jechać na zakupki jak wróci ale znając życie nie będzie się mu chciało no cóż zobaczymy...

A moje dziecko się ślini że aż się zakrztusi nią a jak parsknie to jej wylatuje ho ho czyżby miał dostać ząbki w tym 4 miesiącu bo Dominis miał pużno ząbki:tak:

Drzewka podlane;)
oj to może ząbki :D ale szybko ;)

Hej

Ja w tym miesiacu robie testy owulacyjne i na dniach ma byc owulka, wiec nie chce przegapic

W maju jedziemy autem do Polski- kupilismy juz prom, wiec sie ciesze

U mnie slonko swieci za oknem i wiosna pelna para

Milej niedzieli dziewczynki

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki ja dziś znów w szkole byłam ale mieliśmy bardzo fajne zajęcia bo uczyłyśmy się masażu dekoltu, szyi i twarzy. Fajnie było. Wymasowałyśmy się za wszystkie czasy.

Ola trzymam kciuki =) i fajnie że zaklepany prom macie :) w maju to już pewnie cieplutko będzie ;)

Kroczek o to super zajęcia mieliście :D to teraz żeby jeszcze ktoś Ciebie tak masował co weekend :D

a ja się lenie :D

Ale Wam wszystkim fajnie - masaże, promy majowe i wiosna w pełni :-)

Patrysiu - może to nie ząbki, mój już sie z miesiąc ślini - podobno to normalne i jeszcze bąble z buzi puszcza :-D

Madziu - jak tam u rodziców było oprócz tego że Kacperek wymęczył dziadków. Kupiłaś kule? Na allegro są cnowo ok: http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&order=d&string=kula+z+ma%C5%82pk%C4%85

A wogóle to dzień dobry :-)

Mój bączek mi na macie zasnął. A wczoraj z okazji ukończenia 3 miesięcy dostał fajną grzechotke tylko tak niefortunnie ją walnął że uderzył sie w główke i był ryk :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry