• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
U mnie wszystko ok,jakoś leci:tak:

Aaaaa ale ze mnie gapa zapomniałam sie Wam czymś pochwalić:laugh2::laugh2:
Mój synuś w niedziele powiedział "moma" ale dzisiaj 3 razy powiedział "mama" ale sie cieszyłam:-D:rolleyes:
super gratuluje :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Cześć dziewczynki. Przepraszam, że się nie odzywałam ale w tym tygodniu mam na popołudnie i jak wracam po 21 to już nie chce mi się nic robić.

Ren takie wyniki tokso to znaczy, że nie miałaś tej choroby i musisz się pilnować w czasie ciąży.
nei dziwie sie ze po powrocie z pracy juz brakuje Ci sily:sorry2:
no wlasnei tak sadzilam ze pewnie nie mialam tego ehh bedzie masakrycznei z tym pilnowaniem sie:baffled:
super- no ja tez juz uciekam, padam a musze te prace skonczyc
Dobranoc
i jak skonczylas pisac ta prace?
Ren to wyniki chyba dobre, ciesze sie. kiedy zaczynacie starac sie od nowa?
po drugiej @ mozemy sie znowu starac:-) ale jeszcze tej pierwszej @ nei bylo:dry:
czekamy na fotki ;-)
Hej Dziewczynki,

Ja sie średnio odzywam bo od soboty jestem sama z Igorkiem i nie mam za bardzo czasu na włączenie kompa :-) Musze wszystko sama ogarniać a troche tego jest. Dwa pieski i Igorek to mała mieszanka wybuchowa :-)
oj racja mieszanka neisamowita trzymaj sie dzielnie;-)
czesc dziewczyny:)
KURCZE MI ZOSTALY JESZCZE POLTOREJ ALBO DWA TYGODNIE JAK SIE MALY NIE OBROCI I JEDNAK BEDZIE CC ALE TO PRZELECIALO ALE NIE MOGE SIE JUZ DOCZEKAC:)
szybko zleci ;-) jeszcze troszke i bedziesz tulic Maluszka:-)
No maggie ja bym mogla odkupic ale nie wiem jakie maly bedzie tolerowal a tez juz mam dwojki i chyba musze kupic jedynki ale jak ci zostana a ja bede potrzebowac to sie odezwe:)

REN gdzie twoje drzewo?
jak to gdzie?? w jakim sensie?? bo link jest w sygnaturze:confused::confused::confused:
HELO:-)

super że wyniczki dobre:-)ps.też nie lubie czekać powinny być tego samego dnia do odbioru bo człowiek tylko się stresuje tym czekaniem:dry:

ja właśnie dzisiaj jakas jestem do doopy taka śpiąca nic się nie chce:cool:
miłego pisania:tak:

Drzewa podlane(bo drzewka to już nie są:-D);-)
no wlasnie tyle trzeba sie naczekac i tyle stresu czy wyjda dobre czy zle czy jak wrrr
a ja tez dzisiaj jakas spiaca jestem hehehe

spiaca i wogole glowa mi peka:dry: widze ze popoludniowa cisza zapadla hihihi

Justys a to ja nei wiem czemu :/ raz mi mama tez mowila ze nie pokazalo jej sie ale myslalam ze to jakis chwilowy problem byl heh moze juz za duze jest i sie nei miesci w przegladarkach hehehe;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry