• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczynki. Przepraszam, że się nie odzywałam ale w tym tygodniu mam na popołudnie i jak wracam po 21 to już nie chce mi się nic robić.

Madziu to mega gratulacje dla Kacperka i dla Ciebie z okazji słowa "mama":tak: Zaraz zajrzę na stronę Avonu i zobaczę jakie są fajne rzeczy do zamówienia.

Kinia koniecznie pochwal się pokojem;-)

Ola powodzenia w szkole:tak:

Patrysiu jak tam Bartuś?

Justyś no jeszcze chwilka i Oliwerek będzie w Wami i z nami e-ciociami:tak:

Ren takie wyniki tokso to znaczy, że nie miałaś tej choroby i musisz się pilnować w czasie ciąży.

Dobranoc Madziu. Wiesz ja już bym chciała złożyć pierwsze zamówienie. Na razie takie malutkie. Zobaczymy jak nam to będzie szło. Chciałabym zamówić :

1. Złuszczający peeling do stóp nr 2906 6 str. 19
2. Roletka Eternal Magic nr 4480 0 str 67

To jest zamówienie z katalogu 4/2010 Przedwiośnie

No a teraz dobranoc

Madzia ale fajnie że Kacperek powiedział mama!!! :))) na pewno cudownie się czułaś w tym momencie
Ola ty się tam bzykaj co dziennie to na pewno sie uda! ;))
Ren to wyniki chyba dobre, ciesze sie. kiedy zaczynacie starac sie od nowa?
Kroczek buziaki :** :)

Dobrej nocy! :-)

Hej Dziewczynki,

Ja sie średnio odzywam bo od soboty jestem sama z Igorkiem i nie mam za bardzo czasu na włączenie kompa :-) Musze wszystko sama ogarniać a troche tego jest. Dwa pieski i Igorek to mała mieszanka wybuchowa :-)

Madziu ja też sobie powybierałam pare rzeczy z avonu. Tylko mam problem z takim pudro podkładem bo przez net ciężko kolor dobrać. Będziesz mi musiała pomóc. :baffled:

Kinia - chwal sie pokojem

Madzia - gratulacje MAMA-usiu :) Brawo Kacperku

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny:)
MADZIU GRATULKI Z OKAZJI WASZEGO NOWEGO DNIA MAMY;)SUPER
KINGA SUPER ZE POKOJ SKONCZONY
TO JESTES ZALATANA KASIU ALE TAK TO CZASEM BYWA:)
OLKA TRZYMAM KCIUKASY;)
LECE PODLAC DRZEWKA
KURCZE MI ZOSTALY JESZCZE POLTOREJ ALBO DWA TYGODNIE JAK SIE MALY NIE OBROCI I JEDNAK BEDZIE CC ALE TO PRZELECIALO ALE NIE MOGE SIE JUZ DOCZEKAC:)

Ostatnia edycja:
reklama
No maggie ja bym mogla odkupic ale nie wiem jakie maly bedzie tolerowal a tez juz mam dwojki i chyba musze kupic jedynki ale jak ci zostana a ja bede potrzebowac to sie odezwe:)

REN gdzie twoje drzewo?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry