• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
WITAM:-)
U mnie dzisiaj było fajnie,tylko troche wiało.Ale było super słoneczko,może jutro u Ciebie Patrysiu będzie ładniusio:)
Kinia 5 dzień ..... :biggrin2:
Zdjęcia ze spacerku:-)
tak śliczna pogoda ale siedze w domku bo M jechał z teściem na montaż i nie ma kto mi pomóc z tym wszystkim abym iść na ten spacerek:baffled:fajnie co:nerd:ale jak juz skończy montaż(a myśle że 2 dni i skończone będzie) M bedzie w warsztacie to wtedy wybiore się na dworek:tak:
Mieści sie ledwo,ale mieści:)
Zjadł właśnie całe jabłko starte ze zmieszanym banankiem ze słoiczka:)
Jaki fajniuchny i szczesliwy że na spacerku jest z mamusią:-)ps.a nie chcesz już do spacerówki go wziąsc;-)ja Alanka już od kwietnia w spacerówce będe wozić jest przystosowana do takich małych dzieci jak Alanek będzzie a wózio osprzedaje szwagierce:tak:Dominisia też szybciej na spacerwóke wziełam(ale wtedy nie miałam tej lekkiej kupione tylko w tym wóziu zrobiłam spacerówke):tak:

witam was

my po zakupach z młodym:)
pięknie dziś słonecznie aż się chce na dworze być..
wracaliśmy już szybko bo młody chciał siku! :|
ja też skorzystałam od razu bo cosik mi poleciało...myślałam że to @ ale nie... to tylko kremowy śluz a raczej taki kluch.. :/

witam was

my po zakupach z młodym:)
pięknie dziś słonecznie aż się chce na dworze być..
wracaliśmy już szybko bo młody chciał siku! :|
ja też skorzystałam od razu bo cosik mi poleciało...myślałam że to @ ale nie... to tylko kremowy śluz a raczej taki kluch.. :/
U mnie też ładne słoneczko:)
Kinia wiem,że nie będziesz testować i jak coś to do ginka pójdziesz (wyczytałam;-)) a do kiedy czekasz jeśli @ nie przylezie?
Lepiej sie dzisiaj czujesz??

reklama
a jak się czuję... hmm niby normalnie :)

ciekawe jak tam Olka! odezwij się do nas co u ciebie...

U mnie bez zmian narazie, wczoraj ciezka noc mialam, ale nie bede Wam pisac i zasmucac forum, cierpliwie czekam, korci mnie zeby zrobic test ale mysle ze wytrzymam, jedna dziewczyna z biura ode mnie jest w ciazy, ma juz widoczny brzuszek, bo ona straszne chudzinka jest i tak mi sie przykro robi jak na nia patrze, ale trudno sila wyzsza, wiec staram sie byc cierpliwa.

Aaa wlasnie sprawdzilam, bo nawet nie obliczylam kiedy powinna byc i wychodzi ze 27 marca, wiec jeszcze sie sporo pewnie wydarzy do tego czasu

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry