K
Kinga85
Gość
Ola kiedy więc u ciebie ten decydujący dzień w którym zrobisz test już bez wachania??
27go tak?
27go tak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ola kiedy więc u ciebie ten decydujący dzień w którym zrobisz test już bez wachania??
27go tak?

dziś już na szczęście jak stawałam to płaczu nie było:-):-):-)

Maggie to prawda ,że szczęśliwa nie dnerwująca sie mama to szczęśliwe dziecko;/Hej
Kasiu - dziękuję
Ola, Kinia - Wy już wiecie co
Mój Młody jak był aniołkiem jak byłam z nim sama to znów zamienił sie w diabełkaChyba jednak szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko jest prawdą. A ja sie wyluzowałam jak byliśmy sami a teraz znów duuuup........
Madziu - kiedy można się spodziewać odezwu z avonu? Hi hi bo sie doczekać już nie mogę![]()
robie w domu nie duże co będzie fajnie bo za dużego tłumu nie lubie co innego w restauracji ale w domku no wiadomo
super że Bartuś taki grzeczniutki i że z bioderkami wszystko dobrze:-)spacerki no pamietam jak urodziłam Dominisia to w dzień w dzień chodziłam:-)teraz nie za bardzo moge...Witajcie kochane
Przepraszam, że nie odezwałam się zaraz po USG bioderek, ale jakoś teraz tak czas szybko leci, że ho ho
Na USG wszystko w porządku i do kontroli mamy przyjść w trzecim miesiącu:-):-):-) Bartuś prawie cały czas spał, a podczas badania był bardzo grzeczny:-):-):-)
Teraz jak zrobiła się taka ładna pogoda to Nasze dni wyglądają tak -> pobudka około 7:00, mleczko, wygłupy do około 10:00, zaś mleczko, spacer, mleczko (ja jem obiadek), spacer, mleczko, wygłupy, kąpanie po 19:00, mleczko i spanie
Dziś w nocy Bartuś obudził się w nocy tylko raz i mam nadzieję, że wpływają na to spacerki i już tak zostanie:-):-):-) muszę Wam napisać, że wczoraj jak jeździłam po największych dziurach to Bartuś spał, a jak tylko stanęłam na chwilkę to od razu płaczdziś już na szczęście jak stawałam to płaczu nie było:-):-):-)
Zapoznałam sąsiadkę, która ma jedenastomiesięczną córeczkę, więc mam z kim chodzić na spacery, więc zawsze raźniej
Teraz czekamy, aż Bartuś skończy 6 tygodni i czeka nas pierwsze szczepienie
16 maja mamy chrzciny
Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku -> postaram się odzywać![]()