• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Szukaj szukaj, jak coś to wrzucaj linki to sobie chętnie popatrze :) Może też już coś Igorkowi na zaś wybiore. :)

A huśtawke wrzuć chociaż chyba narazie sobie daruje bo on uwielbia leżaczek a mam taki do 18 kg. :)

reklama
Oh pogoda cuuuuudo:-)właśnie wróciliśmy z dworu:-)teraz robie obiadek;-)
Szukaj szukaj, jak coś to wrzucaj linki to sobie chętnie popatrze :) Może też już coś Igorkowi na zaś wybiore. :)

A huśtawke wrzuć chociaż chyba narazie sobie daruje bo on uwielbia leżaczek a mam taki do 18 kg. :)
ja też taki kupuje(chrzestni sponsorują)z fishera preica:tak:
Oki,znalazłam fajne ale szukam dalej
Aa huśtawke to mój mały średnio lubi,woli bujak;/ Zrobie Ci potem zdjęcie
mój te ż nie za bardzo hmm jedyne było to dobre ze zasypiał mi w tym dość szybko ale szczerze miałam ją schowane i teraz dałam szwagrowi bo ona też miejsce niepotrzebnie mi zajmuje:sorry2:

Śpioszek:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madziu napisz mi proszę jutro na sms kwotę jaką mam ci zapłacić i numer konta Twojego i dane to zrobię przelew. W tak poza tym to co to za komentarz do swojej sygnaturki że niby co za dużo lat masz:-(

Madziu napisz mi proszę jutro na sms kwotę jaką mam ci zapłacić i numer konta Twojego i dane to zrobię przelew. W tak poza tym to co to za komentarz do swojej sygnaturki że niby co za dużo lat masz:-(
Dobrze Kasiu,jutro Ci wyśle liścik:) Widze,że dopero Ci sms doszedł;/
Ech stara jestem,zaraz 30 .....:dry:

Ostatnia edycja:
Dobrze Madziu,dziękuje:)
Padnięta jestem
:)
Jak padnięta jesteś to sie kładź. :) Ja sobie na Toma Cruisa troszke popatrze jeszcze, dam Iguchowi butle na śpiocha i odlatuje :)
Tak więc buziaki i do juterka.

A to Młody dziś:
ST831071..jpgST831058..jpg

Załączniki

• ST831062..jpg
    ST831062..jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
reklama
:)
Jak padnięta jesteś to sie kładź. :) Ja sobie na Toma Cruisa troszke popatrze jeszcze, dam Iguchowi butle na śpiocha i odlatuje :)
Tak więc buziaki i do juterka
Miłych snów Maggie. Ja zaraz sie kłade,mały wisi na cycku;/ A to kojec co mi sie podoba
http://www.allegro.pl/item973612053_lozeczko_turystyczne_kojec_f_s_mega_promocja.html
Do jutro maggie. Słodkich snów o Tomie:)

Madziu to czekam na smska i polecony może być
Oki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry