Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja też taki kupuje(chrzestni sponsorują)z fishera preicaSzukaj szukaj, jak coś to wrzucaj linki to sobie chętnie popatrzeMoże też już coś Igorkowi na zaś wybiore.
A huśtawke wrzuć chociaż chyba narazie sobie daruje bo on uwielbia leżaczek a mam taki do 18 kg.![]()

mój te ż nie za bardzo hmm jedyne było to dobre ze zasypiał mi w tym dość szybko ale szczerze miałam ją schowane i teraz dałam szwagrowi bo ona też miejsce niepotrzebnie mi zajmujeOki,znalazłam fajne ale szukam dalej
Aa huśtawke to mój mały średnio lubi,woli bujak;/ Zrobie Ci potem zdjęcie

Dobrze Kasiu,jutro Ci wyśle liścikMadziu napisz mi proszę jutro na sms kwotę jaką mam ci zapłacić i numer konta Twojego i dane to zrobię przelew. W tak poza tym to co to za komentarz do swojej sygnaturki że niby co za dużo lat masz:-(
Miłych snów Maggie. Ja zaraz sie kłade,mały wisi na cycku;/ A to kojec co mi sie podoba
Jak padnięta jesteś to sie kładź.Ja sobie na Toma Cruisa troszke popatrze jeszcze, dam Iguchowi butle na śpiocha i odlatuje
Tak więc buziaki i do juterka
OkiDo jutro maggie. Słodkich snów o Tomie
Madziu to czekam na smska i polecony może być