Madziaas
Już jesteś:)
No może być,ale kiedyś mąż też miał i jakoś ja nie załapałamNo ja nie wiem. Od Szwagierki nie podłapałam ale od niego może mnie coś złapać. Oby nie.
Jutro też masz na popołudnie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No może być,ale kiedyś mąż też miał i jakoś ja nie załapałamNo ja nie wiem. Od Szwagierki nie podłapałam ale od niego może mnie coś złapać. Oby nie.

Mam nadzieję, że nie miałaś z powodu ząbka jakiś sensacji i że Kacperek dobrze to zniósł :-):-)Dzisiaj był dzielny i nawet nie dał po sobie poznać,że ma ząbkaHej dziewczynki,
Ren, Patrysia dzięki :-):-)
Justyś kochana wieeeelkie gratulacje. Cieszę się bardzo, że masz już synka przy sobie. Duuużo zdrówka dla Ciebie i Oliwierka :-):-) Suuuper
Madziu ogromniaste gratulacje dla KacperkaMam nadzieję, że nie miałaś z powodu ząbka jakiś sensacji i że Kacperek dobrze to zniósł :-):-)
Dzisiaj był dzielny i nawet nie dał po sobie poznać,że ma ząbka) Sama go namierzyłam - łyżeczką
![]()

No to Agapasku teraz Twoja kolej.
:-)No to oby tylko tak dalej Madziu :-)
Oj na pewno potem będzie wariactwoNo to Agapasku teraz Twoja kolej.
Madziu cały tydzień mam na popołudnie. Rano jutro jadę na jakieś przedświąteczne zakupy bo potem to dzikie tłumy będą.
J gotuję tylko na nas dwoje więc bez rewelacji ale wolę potem nie stac w kilometrowych kolejkach. Zmykam juz spać dobranoc babeczki
Ja byłam w szoku jak przeczytałam smsa bo nie myślałam że to jużNoooo, aż mnie dreszcz obleciał jak przeczytałam o Justyś, ale cieszę się, że Oliwierek jest już z nimi![]()