Ja byłam w szoku jak przeczytałam smsa bo nie myślałam że to jużA potem zobaczyłam zdjątko
Dobranoc Kasiu
No ale szybciutko

Ja idę teraz 7 kwietnia na wizytę a potem już co tydzień ktg :-):-) mam nadzieję, że do końca kwietnia donoszę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja byłam w szoku jak przeczytałam smsa bo nie myślałam że to jużA potem zobaczyłam zdjątko
Dobranoc Kasiu

A kiedy masz termin,bo nie pamiętamNo ale szybciutko
Ja idę teraz 7 kwietnia na wizytę a potem już co tydzień ktg :-):-) mam nadzieję, że do końca kwietnia donoszę![]()

A kiedy masz termin,bo nie pamiętam![]()
AchaPierwszy termin mam już na 13 kwietnia, ale moja dr mówi, że raczej to będzie początek maja - bo tak jej wychodzi z usg.
AchaDonosisz do końca kwietnia
A jak czujesz? Bo ja wiedziałam,że mały sie nie urodzi w sierpniu tylko na koniec lipca.Tak czułam
Acha,to jeszcze troszeczkeNo właśnie nie wiem,nic nie czuję, ale nie stawiam się na kwiecień, chyba, że na samą końcówkę![]()
Acha,to jeszcze troszeczke
Ja też kwietniowa jestem
Pewnie,ja nie chciałam żeby w czyjekolwiek sie urodziny czy imieniny urodził. Urodził sie dzień po imieninach teściowej,uffJa teżale szczerze mówiąc to nie chciałabym żeby mój synek urodził się w moje urodzinki :-) Wolałabym żeby później...
Pewnie,ja nie chciałam żeby w czyjekolwiek sie urodziny czy imieniny urodził. Urodził sie dzień po imieninach teściowej,uff

NoooooNo to też sobie wyregulował termin :-):-) Dobrze, że nie w imieniny teściowej![]()