• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

madzia a ty wiesz jak jest z tym drzewem?? wiem że miałaś mniej wiecej tak samo duże jak ja ale ty juz nie masz a co z moim? co tam trzeba zrobic cos?

reklama
madzia a ty wiesz jak jest z tym drzewem?? wiem że miałaś mniej wiecej tak samo duże jak ja ale ty juz nie masz a co z moim? co tam trzeba zrobic cos?
Nie Kinia
Ja weszłam na swoje a tam drzewka nie było,z boku napisane że misja wykonana czy coś takiego-nie pamiętam dokładnie
Ja w ogóle nie wiedziałam o tym bo dawno nie wchodziłam na drzewko tylko koleżanka mi powiedziała:)

u mnie dziewczyny paskudnie
M robił badania nasienia i wyszły okropnie
:-(kurcze...ale wiem kochana że można podnieśc winiczki pijąc jedząc rózności:tak:ja nie powiem bo już nie pamiętam nawet co to było ale pamietam jak kobitki na wątku "starania-wątpliwości"pisały o tym(kiedyś byłam na tym wątku...)i może się tam poradzić co?wiem jedno da sie coś z tym zrobić na pewno:tak:

Cześć dziewczynki.
Mmmm a może faktycznie pomogą jakieś ziółka lub witaminki i zmiana stylu życia. Nie łam się bo w większości kiepskie wyniki można tak właśnie poprawić. Będzie dobrze:tak:

Patrysiu strasznie się cieszę, że Bartuś już jest w domku i że zdrowieje. Silny chłopczyk:-D

Pozdrowionka dziewczynki

Patrysiu super,że Bartuś coraz lepiej:)

Pamiętacie jak byłam w Kościółku prosiłam o różne rzeczy.....
Pomaga naprawde,prosiłam o coś dla brata i sie układa:) Mam nadzieje,że to o co prosiłam dla Was niedługo sie spełni:)

u mnie dziewczyny paskudnie
M robił badania nasienia i wyszły okropnie
Kurcze,może dziewczyny dobrze mówią jakieś ziółka coś a byliście z wynikami u lekarza?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry