K
Kinga85
Gość
madzia a ty wiesz jak jest z tym drzewem?? wiem że miałaś mniej wiecej tak samo duże jak ja ale ty juz nie masz a co z moim? co tam trzeba zrobic cos?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie Kiniamadzia a ty wiesz jak jest z tym drzewem?? wiem że miałaś mniej wiecej tak samo duże jak ja ale ty juz nie masz a co z moim? co tam trzeba zrobic cos?
ojjj to nieciekawie ://u mnie dziewczyny paskudnie
M robił badania nasienia i wyszły okropnie
:-(kurcze...ale wiem kochana że można podnieśc winiczki pijąc jedząc róznościu mnie dziewczyny paskudnie
ja nie powiem bo już nie pamiętam nawet co to było ale pamietam jak kobitki na wątku "starania-wątpliwości"pisały o tym(kiedyś byłam na tym wątku...)i może się tam poradzić co?wiem jedno da sie coś z tym zrobić na pewno

Kurcze,może dziewczyny dobrze mówią jakieś ziółka coś a byliście z wynikami u lekarza?u mnie dziewczyny paskudnie