• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
OLA a co się stało że na nk chcesz konto usunąć?chodzi o babiki ciąże?nie smutaj sie będziesz miała swojego maluszka zobaczysz!!!a teraz nie myśl za wiele tylko zajmij się czymś aby zleciał szybciej czas i spokojnie czekaj:tak:ps.niezanudzasz!jest bardzo dobrze się wygadać a nie tłumic to w sobie od tego tutaj jesteśmy aby wysłuchać doradzić...:tak:

OLA a co się stało że na nk chcesz konto usunąć?chodzi o babiki ciąże?nie smutaj sie będziesz miała swojego maluszka zobaczysz!!!a teraz nie myśl za wiele tylko zajmij się czymś aby zleciał szybciej czas i spokojnie czekaj:tak:ps.niezanudzasz!jest bardzo dobrze się wygadać a nie tłumic to w sobie od tego tutaj jesteśmy aby wysłuchać doradzić...:tak:

Dodane zdjecia z brzuszkami mnie tak zasmucaja- z mezatek z podobym stazem jak ja zostalam jedyna. 7 maja jedziemy do Polski, po poludniu wyjezdzamy a o 11.30 mamy wczesniej wizyte w klinice. Z kazdym miesiacem nadzieja maleje, a jak dojdzie do 2 lat to nas zapisza na invitro- na ktore sie czeka do 18 miesiecy- ta mysl zaczyna mnie przerazac- tzn dlaczego ja tez musze tyle czekac na dzidzie- mam jedna kolezanke ktora juz czeka z mezem na to, a reszta- nawet lekarza nie musiala zaliczac. W zyciu bym nie pomyslala, ze wogole bedzie u nas taki problem i ta mysl mnie dobija. Obiecalam sobie , ze w tym miesiacu wrzucam na luz, ale niestety albo i stesty wyczulam czas plodny przez sluz i bole i szyjka otwarta byla na ooooo :) wiec niestety nie umknelo to mojej uwadze jak planowalam. Takie zycie pos..ane.

OLA na pewno cię ten widok zasmuca to normalne uczucia...ale ci którzy się nie poddawają wygrywają!:tak:zobacz moja siostra pierwsze maleństwo poroniła a potem 2 latka starania o kolejne i uwierz załamań to miała wieeele ale niepoddali się zaczeła chodzić do lekarza iiii dzisiaj Bartuś jest na świecie:-)nie smuć się ze musisz po lekarzach chodzić czy nawet in-vitro bo to nie jest wazne tylko to żeby zajsć w ciąże:tak:a jak i kiedy to już mniejsza sprawa:tak:pragniecie dzieciątka to widać i uda się bo chcecie się starac działac w tym kierunku jak i juz działacie...niekiedy jest potrzebna pomoc i trzeba się jej poddac i cieszyc się ogromnie że taka pomoc jest!:tak:i niedługo to ty będziesz się nam tu cieszyć brzusiem potem maleństwem!:tak:

Hej Dziewczynki,

mmm - tak jak dziewczyny pisały, na bank sie da coś zrobić - uszy do góry :D

Kinia - świetna fotka z Fifim. No a imprezki pozazdrościć :)

Madzia - Kacperek wymiata, a jaki zadowolony. Super że sie urodziny udały :)

Ola - tyłeczek mamy przetrzepać? Wiem że Ci smutno ale wkońcu będziesz miała swój mały cud - i wtedy szybciutko zapomnisz o problemach a Twoje dzieciątko będzie miało cudnie bo takie wymarzone i wyczekane :)

Partysiu - super że Bartuś w domciu i sobie tak dobrze radzi :) Buziaki dla niego :)

Witam dziewczyneczki!

Jupii nareszcie do drapałam się do komputera na chwilkę:-D

Madziu bardzo dziękuję za Avon. Jutro wypróbuję nowy tusz:tak:

Oli naprawdę przetrzepiemy dupkę:tak: Halo Kochana nie jesteś sama:tak:

Dziewuszki jestem umówiona na następny wtorek na to badanie drożności jajowodów. Brrrrry chciałabym już mieć to za sobą:-(

reklama
Czesc dziewczynki wpadłam się przywitac:-) w sumie to mi Madzia przypomniała.. ostatnio nie mam za wiele czasu wpadam na sierpien i jakos tak nigdzie indziej nie mam zbytnio czasu..
dzis wróciłam do pracy.. na wlasne zyczenie.. tzn mam wlasna dzialalnosc gospodarcza i do tej pory M mnie zastepował.. a teraz byłam na L4... w kazdym razie wczoraj powiedzialam gince ze chce wrocic zobaczyc czy dam rade.. w sumie nie było zle.. mam kontakt ze swiezym powietrzem to padam z nog..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry