• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam wszystkie dziewczynki! Chciałabym dołączyć do grona staraczek 2009. Już niedługo ( za 4 dni) zaczynamy staranka pełną parą i mam nadzieję, że się uda. Okaże się 02.03.09 (będzie testowanko, no chyba, że @ wredna przyjdzie). Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w Waszych starankach:-)

reklama
Witam wszystkie dziewczynki! Chciałabym dołączyć do grona staraczek 2009. Już niedługo ( za 4 dni) zaczynamy staranka pełną parą i mam nadzieję, że się uda. Okaże się 02.03.09 (będzie testowanko, no chyba, że @ wredna przyjdzie). Trzymajcie kciuki.
Witaj! Ja też za parę dni zaczynam staranka,tylko że to będzie już 4 miesiąc starań. :-( Ale jestem dobrej myśli :-)

Witam nowe dziewczyny.
maggie_f ja myślę że bardzo dobrze, że lekarz skierował Was na badania przynajmniej będzie wiadomo co się dzieje. A ja trzymam za nas wszystkie kciuki żeby po kolei nam się udawało. Widzę że dzis już ciut lepsze nastroje:-)
Ja wczoraj poszłam o 22 spać a co siedzieć i ryczeć M mnie z kompa przegonił:wściekła/y:bo musiał pracować. @ nadal trwa już sie końca nie moge doczekać i staranek oczywiście:-D
Fajnie że Ola85 wróciłaś.
smartka głowa do góry nie pozwalamy się smucić.

Hej Dziewczyny,

Mysia! - super historia, życzę spokojnej końcóweczki ciąży.

iza30 - witaj w naszym gronie. :-) Czekamy więc do 2 marca. Trzymam kciuki :tak:

Sylwijka - też tak myślę, badanka powinny wiele wyjaśnić. :tak:

Smartka - jak tam dzisiaj humorek. Ja się oswajam z macicą - jakokolwiek to brzmi ;-)

Witam nowe dziewczyny.
maggie_f ja myślę że bardzo dobrze, że lekarz skierował Was na badania przynajmniej będzie wiadomo co się dzieje. A ja trzymam za nas wszystkie kciuki żeby po kolei nam się udawało. Widzę że dzis już ciut lepsze nastroje:-)
Ja wczoraj poszłam o 22 spać a co siedzieć i ryczeć M mnie z kompa przegonił:wściekła/y:bo musiał pracować. @ nadal trwa już sie końca nie moge doczekać i staranek oczywiście:-D
Fajnie że Ola85 wróciłaś.
smartka głowa do góry nie pozwalamy się smucić.

Witam witam ;-)

Witamy w gronie i 3mamy kciukasy- ale nas juz duzo :)

Ja się oswajam z macicą - jakokolwiek to brzmi ;-)

maggie_f i o to chodzi:tak:
Z drugiej strony bardzo fajnie że znalazłaś lepszego lekarza, bo zawsze zleci badania.
Ja jak
Was czytam to zaczynam wątpić w swojego. Fakt w ciąży z córka mogłam zawsze na niego liczyć, zawsze dzwonić, pracuje u nas w szpitalu.
Ale nigdy żadnych badań nie zalecił:szok:
Kazał brać mi zanim zaszłam w ciążę Luteinę od 16-25dc ale bez żadnych badań tylko dlatego że wcześniej poroniłam. W ciąży mimo luteiny i kaprogestu plamiłam 3 razy więc czy to wynikało z braku progesteronu chyba nie skoro go brałam.
Boję się że sytuacja może się powtórzyć.
Chyba poszukam nowego lekarza i zrobię badania:tak:to będzie najlepsze wyjście.
Miłego dnia.

Dziewczyny u nas tragedia z pogodą.
M od jutra urlop więc wątpię, żebym tu mogła przy nim zaglądać, gotów, wyłączyć prąd bym nie plotkowała w wami.
Och tragedia z tymi facetami.

Dziewczyny bierzecie folki? Jej ja sobie dopiero przypomniałam że trzeba :zawstydzona/y: muszę sobie kupić przed ciążą z córką brałam 4 miesiące a M salfazin:tak:
Niunia27 może mąż pozwoli choć na chwilkę do nas zajrzeć??
Mój też mnie goni jak widzi, dlatego piszę z reguły jak go nie ma.

Hej, piszę żeby dodać Wam wiary. Już zaczynałam się bać że nie będzie to takie proste. Staraliśmy się od tamtego roku od czerwca. W tym roku w styczniu ginekolog robił mi monitorowanie cyklu plus nogi do góry 15 minut po stosunku i na teście wyszły 2 kreski. Jeszcze jestem skołowana bo nie mogę w to uwierzyć. To uczucie nie do opisania. Mam 32 lata i nie mam jeszcze dzieci. Chce mi się płakać i tańczyć...
Trzymam kciuki...za wszystkie które pragną zostać mamą.........

reklama
eli32-Serdeczne gratulacje napewno dodalas otuchy wielu osobom
glitteryourway-2b0a47eb.gif

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry