• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziewczyny już sobotę mamy. Chyba czas spać, mam szczytne plany na jutro związane ze sprzątaniem. Tak więc ja mówię DOBRANOC. Ciekawe która jutro, a właściewie dziś będzie pierwsza i powie Dzień Dobry. :-):-):-)

Buziole Kochane i do dzisiaj :tak::-D

reklama
Kinga - cześć Kochana. Tak się właśnie ostatnio zastanawiałam co u Ciebie :tak: Jak tam mama?
Ja też czekam na II kreseczki ale z tego co widzę to pewnie troche poczekam :-( No cóż, smutać się nie będę bo nic mi to nie pomoże. Jak narazie stwierdziłam że będę po kolei pozbywać się problemów które od dawna wiszą mi nad głową - ot takie wiosenne porządki. Może jak będzie luzik psychiczny to i fasolka się pojawi. :-)
Hej kochana, steskniłam się miedzy innymi za Tobą:tak:
Spokojnie...doczekamy sie w końcu:sorry2:;-) My to z mężem ten cykl jedziemy co dziennie i kilka razy dziennie!!!:rofl2: więc może zaowocuje?:-p

Wiesz ja myślę że każda z nas ma swój czas na dzidzie..:tak: 3mam kciuki za ciebie mocno i za reszte koleżanek! :blink:

Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry