• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

moze owulacja byla wczoraj a przedwczoraj robilas test? codzi o to ze moze przedwczoraj bylaby mocniejsza od kontrolnej i wczoraj trafiliscie.. ktory dzien cylku masz dzis?

Nektarynko testy robię od wtorku czyli od 10.03. i we wtorek oraz środę nie było wcale drugiej kreseczki pojawiła się dopiero wczoraj i była jaśniejsza a dziś znów jej nie było. Dziś jest 14dc. W zasadzie mnie to nie martwi tylko byłam ciekawa bo wydawało mi się, że owulkę powinnam mieć jutro ale różnie bywa. Może tym razem się wstrzeliliśmy i mi się uda zafasolkować. Zobaczymy za tydzień albo za dwa.;-) W każdym razie dzięki za odpowiedź.:-)

reklama
Ale tu puustki .... chyba trzeba Was rozruszać :-)

Ja chyba jutro pojadę umyć autko dupeczki.jpg :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Nektarynko testy robię od wtorku czyli od 10.03. i we wtorek oraz środę nie było wcale drugiej kreseczki pojawiła się dopiero wczoraj i była jaśniejsza a dziś znów jej nie było. Dziś jest 14dc. W zasadzie mnie to nie martwi tylko byłam ciekawa bo wydawało mi się, że owulkę powinnam mieć jutro ale różnie bywa. Może tym razem się wstrzeliliśmy i mi się uda zafasolkować. Zobaczymy za tydzień albo za dwa.;-) W każdym razie dzięki za odpowiedź.:-)
trzymam kciuki..

Ale tu puustki .... chyba trzeba Was rozruszać :-)

Ja chyba jutro pojadę umyć autko :-D:-D:-D:
malenka powiedz gdzie ta myjnia.. ja juz wyjeżdżam..

Dobre to podanie Maggie:-Dale się uśmiałam:-D:-D:-D
Jutro teoretycznie powinnam testować ale jakoś się boję szczerze mówiąc bo mam przeczucia na @ od dziś.W główce mi się miesza i już niewiem co myśleć...

Oj chciałabym żeby było niespodzianka:-)
Tyle, że w głębi serca powiem Ci Maggie, że jakoś niezyt wierzę w to,że będzie:no:
A ja tam wierzę :-) Jak nie w tym cyklu to w następnym, jak nie w następnym to ... itd. ...
Kiedyś z kumpelami wróżyłyśmy sobie z obrączki powieszonej na łańcuszku. Mi wyszła dziewczynka i chłopiec tak więc mocno wierzę że prędzej czy później wróżba się spełni :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry