Justys84
Fanka BB :)
Dziewczyny klikamy raz dziennie i czarujemy dla Matuszka: http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=112&cat=ap

Klikam codziennie,nie zapominam
)

Klikam codziennie,nie zapominamObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Klikam codziennie,nie zapominam
Klikam codziennie,nie zapominam)

No dobra to przeanalizujmy Cie. :-) Mierzysz wogóle tempke? Czujesz się normalnie jak przed @ czy masz jakieś odchylenia od normy?wiecie co a ja siedzę sobie przy kawce i sie zastanawiam czy jestem w ciąży czy nie..![]()
hehe coś Ty ja sie nie bawie w mierzenia tempNo dobra to przeanalizujmy Cie. :-) Mierzysz wogóle tempke? Czujesz się normalnie jak przed @ czy masz jakieś odchylenia od normy?

Z tym podbrzuszem to akurat ok. Kurcze ja chciałabym zatestować w poniedziałek bo 16 to dla mnie magiczna liczba ale jakoś się boję. I w sumie to objawów żadnych nie mam. Kurcze, ciężko sobie nic nie wkręcać ale może jakoś przez weekend uda się nie myśleć :-):-):-) Trzymam kciuki za Ciebie Kochanahehe coś Ty ja sie nie bawie w mierzenia temp
Samopoczucie hmm... chyba normalne. Boli mnie podbrzusze momentami jak na @ i to chyba nie dobry znak![]()
odchylania od normy- brak!![]()
Nie chce nic sobie wkręcać no wiecie..

Rozumiem że jutro z rańca dasz znać ;-)
Pewnie ;-):-)Ja chyba też test zrobie w poniedziałek dopiero jak coś bo jutro nie będę miała możliwości nawet..
maggief za Ciebie też trzymam mocno kciuki!! może trafimy na listopadówki ;-)
jak ma być to będzie no nie![]()