• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
kaskax - :-) nie ma za co Słońce - ja klikam codziennie i mam nadzieję że pozostałe Kobietki też :tak:

Coś na dobry humor z rana:

Wychowawczyni pyta uczniow, kim chca zostac gdy dorosna. Dziewczynki odpowiadaja: Pielegniarka... Nauczycielka... Sprzedawczynia...
Chlopcy: Lotnikiem... Marynarzem... Lekarzem...
A Kazio:
- Bede lekarzem seksuologiem, specjalizujacym sie w dewiacjach seksualnych...
- Alez Kaziu! - dziwi sie wychowawczyni - przeciez ty nawet nie wiesz co oznaczaja te terminy !
- Nie wiem ? To niech pani rozwiaze moja zagadke:
Ulica ida trzy kobiety z lodami. Jedna je ssie, druga gryzie, a trzecia lize.
Ktora z nich jest mezatka ?
- ...Chyba ta, ktora ssie - odpowiada po namysle
skolowana nauczycielka
- Nie ! Ta, ktora ma na palcu obraczke. A tok pani
rozumowania jest wlasnie przejawem dewiacji seksualnej!

Zobacz załącznik 121445

No dobra to przeanalizujmy Cie. :-) Mierzysz wogóle tempke? Czujesz się normalnie jak przed @ czy masz jakieś odchylenia od normy?
hehe coś Ty ja sie nie bawie w mierzenia temp:-p
Samopoczucie hmm... chyba normalne. Boli mnie podbrzusze momentami jak na @ i to chyba nie dobry znak:sorry2:
odchylania od normy- brak! :rofl2:
Nie chce nic sobie wkręcać no wiecie..

hehe coś Ty ja sie nie bawie w mierzenia temp:-p
Samopoczucie hmm... chyba normalne. Boli mnie podbrzusze momentami jak na @ i to chyba nie dobry znak:sorry2:
odchylania od normy- brak! :rofl2:
Nie chce nic sobie wkręcać no wiecie..
Z tym podbrzuszem to akurat ok. Kurcze ja chciałabym zatestować w poniedziałek bo 16 to dla mnie magiczna liczba ale jakoś się boję. I w sumie to objawów żadnych nie mam. Kurcze, ciężko sobie nic nie wkręcać ale może jakoś przez weekend uda się nie myśleć :-):-):-) Trzymam kciuki za Ciebie Kochana :tak::tak::tak: Rozumiem że jutro z rańca dasz znać ;-)

Ja chyba też test zrobie w poniedziałek dopiero jak coś bo jutro nie będę miała możliwości nawet..
maggief za Ciebie też trzymam mocno kciuki!! może trafimy na listopadówki ;-)

jak ma być to będzie no nie :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry