maggie_f
Fanka BB :)
kroczek - próbowałam wróżyć ale ręce mi troche latały więc wieczorkiem spróbuje jeszcze raz. :-)
Madziaas - Ty masz imieniny teścia a ja od wczoraj robiłam sałatki i ciastka na imieniny Dziadka. Na 15 jade ale chętnie bym nie jechała. Wrrr ... wkurzają mnie głupie rozmowy za stołem i to że każdy się drze bo dziadek przygłuchy a poza tym każdy chłop myśli że kto głośniej pyszczy to ma racje.
Madziaas - Ty masz imieniny teścia a ja od wczoraj robiłam sałatki i ciastka na imieniny Dziadka. Na 15 jade ale chętnie bym nie jechała. Wrrr ... wkurzają mnie głupie rozmowy za stołem i to że każdy się drze bo dziadek przygłuchy a poza tym każdy chłop myśli że kto głośniej pyszczy to ma racje.
Ostatnia edycja:
ja też tego nie znosze, siedzenie za stołem i durne rozmowy i przepytywanie. Ja to już słysze normlanie pytania: a kiedy się obronisz, kiedy pradziadkami zostaniemy? i zgryźliwe uwagi moich rodziców - są zajebiście uszczypliwi szczegolnie jak się napiją. Ja już zaczynam obmyslać plan jak się stamtąd wyrwać tylko narazie nic przekonującego nie wymyśliłam :-( A tak wogóle to termin obrony mam na 23.03 ale wie tylko mój małż i teraz już Ty/Wy. A rodzince powiem jak zasłużą - bo wku... mnie to tysiąc pytań do i takie zapeszanie