Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A czemu kochana?Może to głupie - ale jest mi tak niemiłosiernie smutno...![]()
Może to głupie - ale jest mi tak niemiłosiernie smutno...![]()

Ja też dzisiaj czuję jakiś smutek, przygnębienie. W ogóle nie chciało mi się z łóżka wstawać.Na dodatek po ślubie przybyło mi już 7 kilo,a najgorsze jest to, że nie potrafię się zmobilizować i więcej się ruszać.:-(

Dla chcacego nic trudnego.Witam!
Chciałabym się dołączyć do tematu. Wyszłam za mąż 25.12.2008 r. I jakieś trzy miesiące temu zapragnęłam dzidziusia. Ostatnio tabletkę anty wzięłam 14.04.2009 r. Od prawie 5 miesięcy łykam kwas foliowy. Z mężem ustaliłam, że jak znajdę pracę na czas określony to zaczniemy się starać. Na razie tylko on pracuję, a ja od dłuższego czasu szukam pracy póki co bezskutecznie. Mieszkamy z moją babcią w mieszkaniu dwupokojowym. Wiem, że będzie ciasno jak pojawi się dziecko, ale ja naprawdę tego pragnę ( a mieszkanie zawsze można zamienić na większe). Pozdrawiam wszystkie staraczki!
Witaj Asmi.