• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No masz raację...może się gdzieś zapodziała...ale rzeczywiście jak nie przyjdzie to będzie dziwne, bo brak @, ale tez brak II kreseczek...a do tej pory miałaś regularne cykle???

bardzo regularne, nigdy nic mi się nie opóźniało...dokładnie 28 dni - zawsze - odkąd mam tylko @..nawet po poronieniu wszystko wróciło mi do normy i tez było co 28, dlatego czuję się mocno rozdrażniona bo nie wiem o co chodzi..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
bardzo regularne, nigdy nic mi się nie opóźniało...dokładnie 28 dni - zawsze - odkąd mam tylko @..nawet po poronieniu wszystko wróciło mi do normy i tez było co 28, dlatego czuję się mocno rozdrażniona bo nie wiem o co chodzi..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No właśnie...ja tam się nigdy nie przejmuję, bo ja tak miałam rozregulowane, że maskara i nigdy nie wiedziałam kiedy dostanę...ale jak Ty miałaś regularne to jest bardzo dziwne....

Cześć dziewczynki. Przyszła mamusiu i Justys naprawdę to bardzo dziwne że ani @ anie ciąży. Mam nadzieję, że lekarz wam cos podpowie. Lecę na śniadanko. Dziś do pracy na popołudnie a trzeba zrobić obiadek więc będę zaglądała z doskoku.
Miłego dnia życzę

reklama
hej dziewczynki
Przyszła_mamusiu to może do gina się udaj co?
u mnie też nadal brak @, na dodatek od rana mnie mdli, ale nie wiąże tego w żaden sposób bo już wczoraj się kiepsko czułam, może jakieś przeziębienie czy jakaś inna cholera. kto wie.....
w poniedziałek zrobie teścik i będzie wszystko jasne
miłego dnia dziewczynki
:-) dzisiaj znowu idę na motorek, więc od rana mam wyśmienity humor:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry