• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Miłego dnia kobitki;-)

Ja po duphastonie czuję się nie za bardzo, cały czas chce mi się jeść i mi jelita się przewracają pociągając za sobą żołądek.

reklama
Cześć dziewczynki! Jak mija ranek?

Hejka Zastanawiam sie co kupic mojemu za witaminki, po ostatnich dostal uczulenia. Czytalam u dziewczyn z UK ze lekarze zalecili zen szen i chyba selen- Kasiu a twoj co bierze?
Buzka
Mężczyzna, który stara się o dziecko powinien zażywać cynk, witaminę C i E. 30 mg cynku dziennie zwiększa ruchliwość plemników, poprawiając jakość spermy. Witamina C poprawia żywotność i przeżywalność plemników, zapobiega ich zlepianiu. Dobre źródła witaminy C to: czarna porzeczka, natka pietruszki, czerwona papryka, a cynku to: pestki dyni, czerwone mięso, ryby, owoce morza, rośliny strączkowe i pełnoziarniste pieczywo pszenne. Wiem, że Kasią nie jestem, ale jest to część artykułu "M jak Mama". Mam nadzieję, że pomogłam.

Ja zaraz lecę po dorsza na obiad.

Wiecie co dziewczynki u mnie to coś dziwnego się dzieje. W dzień jest wszystko w porządku a wieczorem dosyć mocno bolą mnie plecy w krzyżu i całe podbrzusze a zwłaszcza z prawej strony. I tak już od 3 dni. Wczoraj to nawet nie mogłam na plecach uleżeć ale byłam zmęczona więc szybko usnęłam.

Cześć dziewczynki. Ja właśnie jem śniadanko i pije kawke,na 15 lece do dentysty :-) Już coraz ciężej i niewygodnie mi siedzieć na tym fotelu,no ale ..

Cześć Dziewczynki!
Nie uwierzycie! Coś mi mówiło, że jestem w ciąży... Zrobiłam wczoraj wieczorem test i dziś rano też i na obu są po 2 kreski!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Pan dr na ostatniej kontroli po owulacji powiedział, że raczej nie mam szans na ciążę bo endometrium jest za cienkie. A tu taka niespodzianka! YESSSS!
Pozdrawiam Was!

Cześć Dziewczynki!
Nie uwierzycie! Coś mi mówiło, że jestem w ciąży... Zrobiłam wczoraj wieczorem test i dziś rano też i na obu są po 2 kreski!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Pan dr na ostatniej kontroli po owulacji powiedział, że raczej nie mam szans na ciążę bo endometrium jest za cienkie. A tu taka niespodzianka! YESSSS!
Pozdrawiam Was!
kurczak gratulacje.. juz myslalam ze zastopuje sie wysyp a tu prosze jaka miła niespodzianka..
gratulacje jeszcze raz i spokojnej ciązy życze..

reklama
Cześć Dziewczynki!
Pozdrawiam Was!
Gratuluje madźka !! :-D:-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry