D
dominika88
Gość
Mama Sówka
życzę duuużo szczęścia na nowej drodze życia, bo dojrzałam sobie, że to już za 2 dni
Cudownie!!!
Cudownie!!!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cudownie!!!Mama Sówkażyczę duuużo szczęścia na nowej drodze życia, bo dojrzałam sobie, że to już za 2 dni
Cudownie!!!
a Wy planujecie???
,
bo robi usg a tu w tym miejscu taka gula czy uderzenie z nozki, widzialam tez dokladnie buzke wargi gora dolna itp...Wody ok, szyjka sie troszku skrocila ale jeszcze da sie zyc za to lozysko z powrotem poszlo w dol, obnizylo sie zamiast pojsc do gory :-( wiec wyszlam z gabinetu zdeka zniesmaczona....Poza tym wyniki w porzadku, czekamy jeszcze na ten cukier i wizyta za mc, standardowo uplawy sie przyplataly ale to sie przyzwyczailam...Mile zakonczyla sie wizyta bo dostalam od gina dwa male opakowania wit "materna" hmmmmm
coz daja to biore

Witam Was Dziewczyny!
Przepraszam, że się wtrącam w Wasze forum, ale czytuję Was w miarę regularnie, bo mam tu u Was przyjaciółkę (buziaki dla Ciebie, Kasieńko :-))
Postanowiłam się odezwać w związku z obawami asmi21
Amotaks to amoksycylina - antybiotyk zaliczany do grupy najbezpieczniejszych leków przyjmowanych w ciąży. Jest przepisywany ciężarnym na różne dolegliwości, takie jak np. bakterie w moczu (które się często zdarzają).
(wskazania: Zapalenie ucha, gardła, zatok. Zakażenia układu moczowego. Zakażenia skóry i tkanek miękkich. Zakażenia dolnych dróg oddechowych. Eliminacja Helicobacter pylori)
Także nie masz się naprawdę czym stresować, bo jeśli okaże się, że jesteś w ciąży, to fakt, że brałaś ten antybiotyk, nie ma żadnego znaczenia
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie za wtrynianie nosa w nieswoje wątki ;-)![]()
Również Ci je przesyłam. Myślę,że dziewczyny Cię nie zlinczują. No bo za co? Głuptasie Ty mój! 
Cześć Madziaasfajnie, że Maluszek dał Ci pospać
ja już w pracy walczę:-)
Mam już zrobione włoski, bo wczoraj była u mnie fryzjerka i jestem bardzo zadowolonaogólnie mam bardzo dobry humor
a jak tam u Was???
Kroptusiu jak po wizycie???
Czesc Dziewczynki,
Ja juz po wizycie, jakas dziwna byla bo sie w sumie nic nie dowiedzialam ani wagi ani nic, gin powiedzial ze za mc dopiero buuu :-( zrobil usg pokazal znow siusiaka raczki nozki a maly szalal az mi brzus skakal, sie gin smialbo robi usg a tu w tym miejscu taka gula czy uderzenie z nozki, widzialam tez dokladnie buzke wargi gora dolna itp...Wody ok, szyjka sie troszku skrocila ale jeszcze da sie zyc za to lozysko z powrotem poszlo w dol, obnizylo sie zamiast pojsc do gory :-( wiec wyszlam z gabinetu zdeka zniesmaczona....Poza tym wyniki w porzadku, czekamy jeszcze na ten cukier i wizyta za mc, standardowo uplawy sie przyplataly ale to sie przyzwyczailam...Mile zakonczyla sie wizyta bo dostalam od gina dwa male opakowania wit "materna" hmmmmm
coz daja to biore
![]()
Mam uwazac z tym cisnieniem bo u mnie jednak jest to stanowczo za niskie, wazne jakie sie mialo przed ciaza taki spadek czy skok powoduje zle samopoczucie i problemy a u mnie skokowe rano 90/50 a wieczorem no 140/120...Niom uciekam po jedzenie bom ciagle glodna jak pies, burczy w brzusiu a waga idzie w gore w mega tempie
Buziole i milego dnia, mial byc piekny a u nas pada
ps. swieze fluidki ciazowe od szalejacego Kacperka lacznie z dzisiejszymi bolesnymi kopniakami...hmm wlasnie wyczytalam czemu dzieci raczej spia w dzien bo jak chodzimy i cos robimy to sie bujaja w plynie owodniowym jak w kolysce i lulu a jak sie w najlepsze klade i chce spac to sie zaczyna rewolucja, wczoraj np o 1 w nocy byl cyrk nie z tej ziemi bo mi sam tanczyl brzuch :-)
Czesc Dziewczynki,Ja juz po wizycie,
Mamo Sówko,a jak tam Twoje samopoczucie przed tym wielkim dniem? Nie stresujesz się? :-) Ja pamiętam,że w dniu ślubu jak jechałam do fryzjera to się denerwowałam,a później już spoko było.
ale pewnie w kościele mnie dopadnie stres
Witaj:-) nic się nie stresuję, wręcz przeciwnie cieszę się i już nie mogę się doczekaćale pewnie w kościele mnie dopadnie stres
![]()
z kosciola to sie zazwyczaj nic nie pamieta
przynajmniej ja tam mialam, moja swiadkowa tez - jak w filmie hehe :-) oj jak ja Ci zazdroszcze, to jeden z najpiekniejszych dni w zyciu
taki naj najpiekniejszy, to urodziny dzidzi, ale slub i wesele...
Nie wiem czy dobrze rozumuję,ale najwyżej zrąbią Ci cesarkę. Chyba,że tu jeszcze o coś innego chodzi. Nie denerwuj się. ;-)Dzieki dziewczynki, lozysko tylko martwi znow poszlo w dol a to nic dobrego :-( a juz tak sie cieszylam ze idzie w gore