kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
To jest pyszne!!!
Mój M takie robi:-):-):-)
Problem w tym, że jeszcze przez jakieś pół godzinki nie mogę się ruszyć z domku bo pilnuję czegoś mojemu M a on odwala brudną robotę na podwórku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jest pyszne!!!
Mój M takie robi:-):-):-)
Problem w tym, że jeszcze przez jakieś pół godzinki nie mogę się ruszyć z domku bo pilnuję czegoś mojemu M a on odwala brudną robotę na podwórku.

właśnie skończyłam drugą @ :-) jeszcze jedna i możemy zacząć się strać o bobaski
tylko musze pozbyć jeszcze tego wirusa z gardła i kaszlu 
oficjalnie zapisuję się do staraczek 2009właśnie skończyłam drugą @ :-) jeszcze jedna i możemy zacząć się strać o bobaski
![]()
tak czy owak JESTEŚMY

Witaj :-):-)oficjalnie zapisuję się do staraczek 2009właśnie skończyłam drugą @ :-) jeszcze jedna i możemy zacząć się strać o bobaski
tak czy owak JESTEŚMY

Hej Agnieszka82 ja dzis sie też tu dopisłam. Mam nadzieję że nam sie uda szybko zobaczyć II kreseczki. Trzymam kciuki za Ciebie..&&&&&&

, my jesteśmy na siebie skazane 

bardzo się cieszę
ja też za ciebie trzymam moćno kciuki.