P
patrysia*
Gość
KROPTUSIU bardzo sie ciesze że jest ok i że taki humorek:-)a o martynce czytałam i naprawde szkoda mi jej:-(
MADZIAS śliczne zdjęcie w suwaczku:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuje Patrysiu :-)KROPTUSIU bardzo sie ciesze że jest ok i że taki humorek:-)a o martynce czytałam i naprawde szkoda mi jej:-(
Czy już sobie pękło? Fatalnie się dziś czuję jakaś taka nadęta i boli od czasu do czasu brzusio. 
poprzytulaj sie z mezem od przypadku dzis i jutro.. i jutro takze wykonaj test wieczorem.. pamietaj nie pij wiele 3h przed testem.. i jesli jutro tez nic to oznacza ze dzis owulka.. jak nadęta to moze byc owulka.. a jak boli to oznacza ze moze pekac.. jutro oczekuj skok a dzis do dziela..Nektarynko powtórzyłam test wieczorkiem i już nie było drugiej kreski a ta kontrolna była bardzo słaba. Co to znaczy?Czy już sobie pękło? Fatalnie się dziś czuję jakaś taka nadęta i boli od czasu do czasu brzusio.
Głupie żarty ma ta twoja szefowaJa już się przyzwyczaiłam do jej poczucia humoru i niewybrednych żartów. Ona tak ma więc się nawet nie obraziłam a przytyć mi się przyda bo podobno chuda jestem!