Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czy ktos wie co tam u Kroptusi dawno nie pisala..

Ja dzisiaj też mam ochote na koktajl,w sumie to od wczoraj już,ale nie znalazłam u mnie nigdzie truskawek bo wszystko było pozamykane
Miałam ochotę sobie kupic parę bluzeczek i spodnie ale wyszło na to, że M sobie nakupował ogrom rzeczy a ja tylko jedną bluzeczkę. Jakoś nic mi dziś nie wpadło w oko
Już tak mam, że musi mi sie na pierwszy rzut oka spodobac bo inaczej to nie mam co kupowac
Dziewczyny przed chwilką robiłam test owulacyjny i wyszły dwie kreseczki :-) ale ta testowa słabiuteńka. Może jutro będzie ciemniejsza. Więc serduszkowanie będzie może nawet dzisiaj:-)
Ja czekam na swoje dwie owulacyjne
Ciekawe jakie dziś wyjdą:-)Witam serdecznie!
Odwiedzalam to forum kiedys by znalezc wsparcie w staraniach sie o dzidzie. Dzis wpadlam by wesprzec wszystkie starajace sie kobietki i powiedziec to sie moze udac. Wiem ze niektore z was pomysla sobie ze latwo mi mowic bo tez tak kiedys myslalam, az tu nagle w najmniej spodziewanym momencie...udalo sie!!! Pozdrawim was wszystkie i trzymam kciuki![]()
:-) U mnie właśnie jest burza
Zrobiłam sobie koktajl i przyszłam poczytać ;-)
A my truskawek zapomnieliśmy kupic
Wczoraj było wszystko pozamykane,tak napisałam że nie wiadomo było o co chodziPozamykane? Dziś? Hmm. A my dopiero wróciliśmy z zakupówMiałam ochotę sobie kupic parę bluzeczek i spodnie ale wyszło na to, że M sobie nakupował ogrom rzeczy a ja tylko jedną bluzeczkę. Jakoś nic mi dziś nie wpadło w oko
Już tak mam, że musi mi sie na pierwszy rzut oka spodobac bo inaczej to nie mam co kupowac
Jutro jedziemy do Olsztyna bo M ma egzamin to może tam sobie coś kupię:-)
Gratuluje KochanaJa czekam na swoje dwie owulacyjne
Ciekawe jakie dziś wyjdą:-)
Dziękujemy Kochana za wsparcie:-)
U mnie się rozpogodziłoA my truskawek zapomnieliśmy kupic
I nikomu juz się nie chce iśc;-):-)

Tylko w necie jakieś musze podpatrzec wzorki;-)Bo na pewno frencha zrobię ale może cos innego wymyślę?:-)Ostatnio wtopiłam sobie takie maleńkie owocki, prześliczne były