hej dziewczyny... staramy sie o dziecko juz od ponat roku... niestety bez skutku... 4 cykle bylam na clo teraz bedzie 5... niepokoi mnie bol jaki odczuwam przed okresem (1-2 dni) ale tylko i wylacznie po stosunku... nigdy wczesniej nie mialam takich boli... zaczyna sie to zaraz po stosunku i trwa do godziny... ogromny bol w podbrzuszu.... czuje tj. skurcze macicy... trwaja one 30 sekund pozniej jakas przerwa 3 sekundy i znowu to samo i tak przez minimum 30 min... pierwszy raz kiedy to mialam skurcze trwalu 1,5 h :/ przy tych bolam nic nie pomaga, nawet tabletki, nie wiem co robic bo nie moge siedziec nie moge lezec nie moge chodzic... nic sie nie da i tak przekladam sie z boku na bok i probuje polezec ale nie da sie... bol straszny az lzy leca, na nogach ustac nie moge, czuje sie jakbym za chwile miala zemdlec, poce sie bardzo, mam drgawki...
nie mam pojecia co to jest... myslalam ze moze po clo ale pierwszy raz kiedy to sie przydazylo nie bylam na clo i bylo to dokladnie w dniu miesiaczki i nie wspolzylam przed miesiaczka.... natomiast teraz tylko gdy wspolzyje prezd miesiaczka tak sie dzieje... moze ktoras z was miala podobny problem??
wizyte u lekarza mam dopiero za 3 miesiace... mieszkam w uk i tutaj niestety nie mozna isc kiedy sie chce... trzeba czekac w kolejce... tak wiec 3 miesiace

boje sie bardzo....
z gory dziekuje za pomoc...