• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziewczyny przed chwilką robiłam test owulacyjny i wyszły dwie kreseczki :-) ale ta testowa słabiuteńka. Może jutro będzie ciemniejsza. Więc serduszkowanie będzie może nawet dzisiaj:-)

reklama
DObrze Kochana:tak: Normalnie taki expert z Ciebie:-D DObrze, że Cię mamy tutaj na forum:tak::-)
Dziś mierzyłam tempkę i było 36,0 Po południu zrobię testa owu, ciekawe czy wyjdzie ciemniejsza wreszcie..:-)
jeszcze troszke i bedzie owulka..
Dziewczyny przed chwilką robiłam test owulacyjny i wyszły dwie kreseczki :-) ale ta testowa słabiuteńka. Może jutro będzie ciemniejsza. Więc serduszkowanie będzie może nawet dzisiaj:-)
kochana testy najlepiej robic wieczorkiem.. miedzy 17-20.00

Witam serdecznie!

Odwiedzalam to forum kiedys by znalezc wsparcie w staraniach sie o dzidzie. Dzis wpadlam by wesprzec wszystkie starajace sie kobietki i powiedziec to sie moze udac. Wiem ze niektore z was pomysla sobie ze latwo mi mowic bo tez tak kiedys myslalam, az tu nagle w najmniej spodziewanym momencie...udalo sie!!! Pozdrawim was wszystkie i trzymam kciuki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry