Justys, nie martw się, na pewno będzie dobrze tylko Ty pewnie bardziej czujna teraz jesteś i więcej zwracasz na niego uwagę... U mnie dzidziuś też raz rusza się częściej i mocniej kopie a raz rzadko i delikatnie. Jak byłaś niedawno u lekarza i wszystko było dobrze, to na pewno jest dobrze :-):-) Ja miałam takie schizy na punkcie tych ruchów zaraz po antybiotykach, też miałam wrażenie, że rusza się rzadziej i delikatniej, ale po kilku dniach wszystko wróciło do normy. Daj dzidziusiowi troszkę czasu, może rzeczywiście ma gorszy okres, jak każdy z nas czasem :-) Będzie dobrze, zobaczysz :-)
Ale oczywiście rozumiem twoje obawy, też tak czasem mam
Kroczek, Madzias - chyba lekko przesadziłyście z tą starością

Jestem gdzieś pomiędzy Wami ale staro się nie czuję

!!!
Kroczek gratulacje dla kuzynki i nie martw się. Wy też się doczekacie i Wasze maleństwo jako najdłużej i najcierpliwiej wyczekiwane będzie za to najmocniej kochane przez wszystkich

:-)
Owocnego szukania nowej posadki :-) U nas też ciężko znaleźć pracę, nie wiem po co czasem wiszą te ogłoszenia jak i tak najczęściej jest już ktoś znajomy zaklepany na to miejsce - dają te ogłoszenia chyba tylko dla czystej formalności. Ale mimo to powodzenia !!
A jeśli chodzi o Sylwka to rzeczywiście strasznie dużo kasy ja na bibkę domową, ale miejmy nadzieję, że będziesz się za tą kasę świetnie bawiła :-)