reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Justysiu na pewno wszystko jest w porządku a Ty kobitko osiwiejesz do końca ciąży jak się tak będziesz zamartwiała:tak:

Oluś trzymam kciuki za dobre wyniki i udanego Sylwka:-D

A ja piszę dalej te swoje gryzmoły. Jak widzicie ostro się wzięłam do szukania nowej roboty. Mam nadzieję tylko że mi starczy zapału do szukania

reklama
rusza sie ale mniej i tylko jak reke przyloze,jadlam slodycze,pilam zimna wode i nic go nie rusza tak na maxa,pukalam,stukalam... zobacze zaraz sie poloze i bede czekac az sie poruszy

zebys Kasiu wiedziala,osiwieje do konca ciazy moglby juz byc marzec!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
rusza sie ale mniej i tylko jak reke przyloze,jadlam slodycze,pilam zimna wode i nic go nie rusza tak na maxa,pukalam,stukalam... zobacze zaraz sie poloze i bede czekac az sie poruszy
Justyś ja myśle,że wszystko jest ok bo piszesz że rusza sie ale mniej,nie zamartwiaj sie
Już kiedyś chyba pisałam to,ale sie powtórze co mi gin powiedział- dzieciaczki tak jak i my mają różne nastroje,humory i raz chce im sie w brzuszku fikać a raz mniej

Justys, nie martw się, na pewno będzie dobrze tylko Ty pewnie bardziej czujna teraz jesteś i więcej zwracasz na niego uwagę... U mnie dzidziuś też raz rusza się częściej i mocniej kopie a raz rzadko i delikatnie. Jak byłaś niedawno u lekarza i wszystko było dobrze, to na pewno jest dobrze :-):-) Ja miałam takie schizy na punkcie tych ruchów zaraz po antybiotykach, też miałam wrażenie, że rusza się rzadziej i delikatniej, ale po kilku dniach wszystko wróciło do normy. Daj dzidziusiowi troszkę czasu, może rzeczywiście ma gorszy okres, jak każdy z nas czasem :-) Będzie dobrze, zobaczysz :-)
Ale oczywiście rozumiem twoje obawy, też tak czasem mam :-D

Kroczek, Madzias - chyba lekko przesadziłyście z tą starością :-D Jestem gdzieś pomiędzy Wami ale staro się nie czuję :-D:-D!!!

Kroczek gratulacje dla kuzynki i nie martw się. Wy też się doczekacie i Wasze maleństwo jako najdłużej i najcierpliwiej wyczekiwane będzie za to najmocniej kochane przez wszystkich :-D:-)
Owocnego szukania nowej posadki :-) U nas też ciężko znaleźć pracę, nie wiem po co czasem wiszą te ogłoszenia jak i tak najczęściej jest już ktoś znajomy zaklepany na to miejsce - dają te ogłoszenia chyba tylko dla czystej formalności. Ale mimo to powodzenia !!
A jeśli chodzi o Sylwka to rzeczywiście strasznie dużo kasy ja na bibkę domową, ale miejmy nadzieję, że będziesz się za tą kasę świetnie bawiła :-):-D

reklama
Już:-):-)
Ale mi sie dzisiaj nic nie chce,my jedziemy na Sylwestra do rodziców
Chciałam zrobić jakąś sałatke albo coś z warzywami ale nie wiem co:dry:

I zostałam sama:(
My też jedziemy do mojej mamy na Sylwka:) Juz jutro po nas przyjeżdza:) No i dostaniemy maaasę ubranek po synku mojej siostry ciotecznej:)
My już dziś robimy sałatkę z kurczakiem :) Pycha:)

Justyś, serio, osiwiejesz:tak::-) Nie zamartwiaj się na zapas;-)

Do góry