reklama

Mamusie w 2012

reklama
Zresztą powiedzcie mi baby jak Wy to robicie? Gdy tu trafiłam Wiki i Izka jeszcze w ciąży nie były a dziś? Qcz początkowała... ale zleciało.

Jak my to robimy... Syneczki, tez nie bylo latwo. Tez plakalam widzac kobiety w ciazy po stracie wlasnych trzech i uznalam, ze ktos na gorze mnie po prostu nienawidzi. I zastanawialam sie, jak to jest, ze te ktore nie chca albo nie doceniaja swoich dzieci, zachodza bez problemu. Prawda jest taka, ze nigdy nie zapomnisz i zawsze bedzie ci ciezko, gdy bedziesz o tym myslec. Ja placze gdy mysle o moich malenstwach.
Mysle, ze trzeba po prostu postarac sie patrzec w przyszlosc z jakas nadzieja - uda sie, zobaczysz. Tutaj wiekszosc laseczek rozumie, co czujesz i ze te rzeczy po prostu wymagaja czasu. Trzymaj sie.

Ladne macie te storczyki. Mi wolno miec tylko kaktusy i tropikalne rosliny, bo co dostaje jakiegos kwiata, sprawdzam jak o niego dbac i zazwyczaj przesadzam z troska. W efekcie roslina mi gnije.

Niech się ten 2011 rok już skończy, bo to niemożliwe -> wczoraj zmarł na raka brat od kumpla z pracy, miał 38 lat:-( to nie do pomyślenia w tym roku to chyba już z 10 pogrzeb:wściekła/y: pechowy jakiś ten rok:szok:

Jestem chora, boli mnie głowa i brzuch, w ogóle czuję się jak dętka:eek: dobrze, że zaraz do domu....

Jedyna dobra wiadomość to taka, że Wacek dziś przyjeżdża i w końcu się poprzytulamy...jak mi tego brakuje to szok...

wika masz życzenie żeby Lelcia sie odezwala a jej tak sie nie chceeeee!!!:-D:-D:-D:szok::szok:

Sowinka szok!:szok::szok: wspolczuje.... a Tobie zdrowka

anastazja to mialas niemila przygode... a fakt- coraz wiecej ludzi umiera, czesto przez glupote, czesciej przez choroby a najczesciej przez wypadki:-(

Syneczki ja to marze o kinie:zawstydzona/y: a brzuszkami sie nie przejmuj... polowa z nich to nie ciezarne tylko otyłe:-p tylko tak moge Cie pocieszyc:-p

livcia a Tobie która mysz nie działa?:-D:-D:-p
kobito ja Ci mowie, urodzisz na Sylwestra wsrod rozblyskujacego nieba, petard i rozlewanego szampana:-D:-D:-D

Oczywiscie wiecej nie pamietam co mialam napisac wiec wybaczcie....

U mnie tak: na weekend tescie przyjezdzaja, w niedziele ja i MIlosz zabieramy sie z nimi do Konina bo mojej szefowej znow odbilo i mam cos podpisac i we wtorek wracamy pociagiem. Dam rade? Musze, dla mnie to frajda, zobaczymy jak bede mowic jak trzeba bedzie taszczyc torbe i niesfornego gizmaka:eek:
8gr mam gastroskopie a 9 wizyte u gina. Męza mam nadal a nawet dosc czesto bo nawet dzis w nocy przyjechal a rano pojechal, zdazylam go zgwalcic, pomarudzic i do widzenia:-D dzis mamy 4 rocznice pierwszej randki:-p

livcia a Tobie która mysz nie działa?:-D:-D:-p
kobito ja Ci mowie, urodzisz na Sylwestra wsrod rozblyskujacego nieba, petard i rozlewanego szampana:-D:-D:-D

chyba Cie walne zaraz:-p zadnego sylwestra:-p

ta komputerowa a tamta no wiesz przygotowuje sie do 10 cm:-D

dasz rade pociagiem, jechalam w 31 tygodniu ponad 4 godziny w jedna a potem w druga strone, nie urodzilam;-)
powodzenia na gastro

randka pierwsza -gratki, swojej z obecnym nie pamietam kiedy bylo:-D

ja swojej tez nie pamietam dokladnie bo bylam w stanie lekkiego upojenia alkoholowego ale maz twierdzi ze nawet w ciemnym lesie bylismy ale jak chcial mnie pocalowac to w pysk dostal:-D

liv ja wiem ze one blagaja o przesadzenie ale ja
po 1) nie wiem czy moge troche tych korzeni uciac bo ten mniejszy to mu pelno korzeni spodem wyszlo a ten wiekszy ma pelno korzeni od góry doniczki
po 2) slyszlam ze jak zaczyna kwitnac to nie wolno ich przesadzac ale one zawsze kwitna co jedna łodyga traci kwiaty to druga rosnie :eek: i co z tym fantem zrobic?

Syneczki Ty zacznij myslec pozytywnie !!!

Lelek milo Cie czytac! jak sie czujesz i czy Iga ? Cie mocno kopie ?

Sownika jeszcze miesiac i sie skonczy ten rzeczywiście dosc smutny rok.

reklama
livcia widze ze Ty tez energiczna babka jestes:-D:-D:-D

Bunny ciesze sie ze teraz Twoje mysli kraza wokol storczyka i nie zalamujesz sie ostatnimi wydarzeniami:-p
a Iga, no coz, odkad zaczal sie 20tydz to szaleje czy to dzien czy noc... i czkawe wciaz ma:szok::szok::szok: tak jak Milosz mial

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry