Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A podlewam jak mi sie przypomni (czyli rzaddddddddko)

i już 22 tc

Kiedy to zleciało????
Mój kiedyś też taki był

ja już z 3 lata nie byłam

nie marudził, nie płakał, nie był zbyt wrażliwy na niedogodności, zęby to nawet nie wiem kiedy mu wyszły, że o braku kolki nie wspomnę
oby młoda też taka była, plus jeszcze nocki wcześnie przesypiała i umiała się sama sobą zająć
może mi się wtedy odmieni i trzeciego zapragnę, bo teraz zdecydowanie mówię basta :-)
Maciek postanowił chyba potowarzyszyć mamie w nocnej bezsenności i od 3 do 5-5.30 przewracał się z jednej strony łóżka na drugą i nie mógł zasnąć. M nie ma, a młody trochę smarka, no i nowe miejsce, więc śpimy razem. Jak w końcu zasnął, to się co chwilę przebudzał. W końcu o 7.10 stwierdził "Mama rano" i już nie próbował spać. Choć jak go zapytałam czy wstajemy, to powiedział, że nie bo chce spać. No ale niestety do przedszkola było czas wstawać, więc wstaliśmy. I o dziwo, nawet ryku czy focha przy ubieraniu i wychodzeniu nie było.
nie wiem jak z choinką, bo zazwyczaj tuż przed świętami, najczęściej w Wigilię ubieraliśmy, ale teraz z uwagi na młodego trzeba pewnie będzie wcześniej. No cóż, zobaczymy kiedy zaczną sprzedawać 
ja dopiero w ten poniedzialek poczulam po raz pierwszy i wczoraj nawet mezul poczul
bidulke tak czkalo
nie mogla sie uspokoic, S. chcial ja nawet przestraszyc, zeby przeszlo 

ja tez ciagle bym jadla i jadla
co do wynikow to wszystko ok :-) oba ujemne czynniki swiadcza, ze nie przechodzisz ani nie przechodzilas tokso :-)
:-) kiedy to zlecialo???