reklama

Mamusie w 2012

och, Lelek :-D:-D:-D adhd mam:-D

Bunny, mozesz przesadzic na wiosne, trudno jesli bedzie kwitnac to i tak przesadz, rozetnij ten plastik by jak najmniejsze straty byly w korzeniach, postaraj sie tak zrobic by wszystkie byly. Nowa doniczke wypelnij kora i wsadz kwiatki:tak:

reklama
hejj

zacznę od storczyka. No wiec wypuścił nowy liść. Pędy były dwa, ale jeden usechł- zrobił się patyczek, wiec ucięłam. Drugi jakoś przędzie, tzn. na razie nie usycha:-D:-D A podlewam jak mi sie przypomni (czyli rzaddddddddko):zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Byliśmy z M. na zakupach zrobic paczki dla dzieciaków pracowników. Szok, tyle kasy poszło, że ja pitole:szok::szok:

aaa i odebrałam wyniki badań. IMg ujemne. Co to oznacza????? bo się nie znaju:no::no:

Lelek, no w końcu:-D:-D:-D i już 22 tc:szok::szok::szok::szok: Kiedy to zleciało????

Bunny, ładne masz storczyki :tak::tak: Mój kiedyś też taki był:-D:-D

Sowinka :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Syneczki, zazdroszczę kina:zawstydzona/y: ja już z 3 lata nie byłam:no::no:

Truskawica,
&&&& za nowy cykl

to wika dalej rzadko podlewaj, pusci paczki i ladnie zakwitnie, nie przejmuj sie, bo wcale brzydki nie jest tak jak to opisywalas

jesli to wynik na tokso to znaczy, ze dobrze, chyba, ze jakas literowke walnelas

hehe wika to może dziewczyna bedzie :-D

8 marca 2011 moja koleżanka urodziła synka ( termin miała na 27 kwietnia więc sporo przed terminem i wszyscy strasznie martwilismy się o maluszka bo był malusi i słabiutki)
Dziewczyny to dziecko to jest Anioł! Jeszcze jak żyje takiego dziecka nie widziałam... On nie miał kolek, zęby mu idą to pomarudzi ale za chwile sie czymś zainteresuje zajmie i cisza... Posadzisz go między zabawki książeczki itd. Nie ma dziecka. Przez te wszystkie miesiące kiedy sie z nimi nie widze młody albo zachowuje poker face albo ma uśmiech od ucha do ucha... Fajny malec jest :-D

ja dzisiaj wracam z nad Morza Czerwonego... zobaczymy co w tym cyklu narozrabiam :-D

Rozczochrana - no to mój młody był podobny, tylko bez zajmowania się sobą :tak: nie marudził, nie płakał, nie był zbyt wrażliwy na niedogodności, zęby to nawet nie wiem kiedy mu wyszły, że o braku kolki nie wspomnę :sorry: oby młoda też taka była, plus jeszcze nocki wcześnie przesypiała i umiała się sama sobą zająć :tak: może mi się wtedy odmieni i trzeciego zapragnę, bo teraz zdecydowanie mówię basta :-)

Mamy zimowych dzieciaków, mam pytanko: Czy smarowałyście maluchom czymś buzię, jak wychodziłyście ze szpitala?

Dziś młody nie płakał w przedszkolu, nawet się za mną nie obejrzał :rofl2:
Ale nocka koszmarna :no: Maciek postanowił chyba potowarzyszyć mamie w nocnej bezsenności i od 3 do 5-5.30 przewracał się z jednej strony łóżka na drugą i nie mógł zasnąć. M nie ma, a młody trochę smarka, no i nowe miejsce, więc śpimy razem. Jak w końcu zasnął, to się co chwilę przebudzał. W końcu o 7.10 stwierdził "Mama rano" i już nie próbował spać. Choć jak go zapytałam czy wstajemy, to powiedział, że nie bo chce spać. No ale niestety do przedszkola było czas wstawać, więc wstaliśmy. I o dziwo, nawet ryku czy focha przy ubieraniu i wychodzeniu nie było.
A teraz siedzę sobię i kawkę piję. Musli na śniadanie wciągnęłam, bo na nic konkretnego nie miałam ochoty. Teraz tylko muszę pranie wstawić i po zaopatrzenie do hipermarketu się udać. Dobrze, że M dziś przyjeżdża. Kazałam mu ozdoby świąteczne przywieźć. Może coś jeszcze pokupuję i około 6.12 jakoś domostwo udekoruję, jak mnie leń nie dopadnie :-p nie wiem jak z choinką, bo zazwyczaj tuż przed świętami, najczęściej w Wigilię ubieraliśmy, ale teraz z uwagi na młodego trzeba pewnie będzie wcześniej. No cóż, zobaczymy kiedy zaczną sprzedawać :sorry:
A za oknem coś mgła zaczyna coraz większa się robić.

Widze, ze kroluja u nas krotkie imiona zenskie Iga, Ala, Ada :-) takie kocham najbardziej :-)
lelek to wczesniej czulas czkawke :-D ja dopiero w ten poniedzialek poczulam po raz pierwszy i wczoraj nawet mezul poczul :-D bidulke tak czkalo :-D nie mogla sie uspokoic, S. chcial ja nawet przestraszyc, zeby przeszlo :baffled::-D
truskawcia powodzonka w tym cyklu :-)
wika nie tylko Ty :zawstydzona/y: ja tez ciagle bym jadla i jadla :zawstydzona/y: co do wynikow to wszystko ok :-) oba ujemne czynniki swiadcza, ze nie przechodzisz ani nie przechodzilas tokso :-)
trina no mi sie wydaje ze trzeba czyms posmarowac :-) ja postawilam na Nivea i kupilam krem tej firmy na kazda pogode :-) podobno dobry jest
Uwierzycie, ze za nami 30 tygodni juz :szok::szok::-) kiedy to zlecialo???
pomalu konczymy kompletowanie wyprawki :-) z powazniejszych rzeczy jeszcze lozeczko z materacykiem musimy zamowic, ale na szczescie mam juz na oku, w tym miesiacu zamowimy :-)

reklama
a wlasnie, moze mi poradzicie :-) jaki materacyk lepszy gryka - pianka - kokos czy kokos - pianka - kokos ???

Ten drugi w zestawie z lozeczkiem jest drozszy o 22 zl, wiec mozna by pomyslec ze jest lepszy jednak opinie na forach sa rozne :crazy: czesciej za gryka-pianka-kokos

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry