reklama

Mamusie w 2012

Witajcie,
nie uwierzycie. Tym razem znowu młody połamał mi modem... teraz na amen i trzeba było nowy kupic... co za dziecko
Qcz, zapomniałam gratki za pierwsze muśnięcia w brzuszku i za przeprowadzkę:-)

Martolinka, już 20 tc:szok::szok: Kiedy idziesz na połówkowe???
idę 6 grudnia:-D

Dziewczyny, czy to normalne, że ja wiecznie głodna jestem:szok::szok::szok::szok: z Igorem nie pamiętam, żebym tyle jadła:no::no:
Można , można;-)

Trina ja smarowałam Niveą;-)
Sownika tulę!!! idź do gina niech Ci sprawdzi te cykle!!
Maron gratki z okazji 30 tc:tak:

reklama
a dziekuje kobitki :-) jeszcze +- 10 tygodni ahhh :-)
bunny no wlasnie ostatnio przeczytalam ze Bambino produkuje Nivea :-D
MamaStacha dzieki za rade :-) wlasnie duzo osob ktore maja kokos - gryke odwraca na kokos i tylko tej strony uzywa wiec chyba zdecydujemy sie na kokos-pianka-kokos :-)
Zdroweczka dla malego!!!!!! :-)
lelek no niby dawno powinnam czuc :-)

Trzymajcie jutro kciuki za usg genetyczne i oby ,,mala'' nie byla zbyt duza :-D na co wskazywalo ostatnie usg genetyczne

Ostatnia edycja:
hej :)

wczoraj już nie wchodziłam na bb, bo miałam masakryczny ból głowy:wściekła/y::wściekła/y: i szybkoooooo poszłam spać:-):-)

Maron &&& za wizytę:-)

Mama Stacha, wszystkiego najlepszego dla 2-latka:-):-)

Lelek, dzieki. Czuję się ok, poza tą sennościa. A Ty trzymaj się dzielnie przy teściówce:tak::tak:

Kobitki, na 17.00 mam wizytę i prosze o &&& bo się bardzooooooooooooooo boję:-(:-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witajcie,

MARON, WIKA &&&&&&&&&&&&&& Mocno zaciśnięte!!!
Za nas też trzymajcie kciuki , bo idziemy do chirurga z Antkiem żeby jadro mu obejrzał, bo pediatra dała skierowanie ze względu na to , że "jądro ucieka":cool2:

Wika Maron trzymam kciuki za wizyty &&&&&&&&&&&&&&

Wika nie bój sie tylko sie ciesz ze podejrzysz dzidziola

oczywiscie zdjecia usg musza byc pokazane :-p

Mama Stacha sto lat dla synka

Martolinka miejmy nadziej ze jaderko zejdzie samo jesli to mozliwe i obejdzie sie bez zabiegu . &&&

Lelek wytrwałości przy tesciowej !!!

Maron najlepszego z okazji 30 tygodni! Toz to juz koncoweczka :-) jak Ci z tym?

Wika czego sie boisz, dziecko? Wszystko bedzie w porzadku. Kciuki oczywiscie bede trzymac. Nie boj sie.

Maron, Martolinka kciukasy za wizyty.

Przedwczoraj mojemu koledze urodzila sie sliczna coreczka, Evie. Punktualne dziecko - urodzila sie dokladnie w terminie:)

W koncu dostalam list z data na polowkowe usg, takze 30 grudnia dowiemy sie co nas czeka - dziewczyna czy chlopak:) im czesciej o tym mysle, tym bardziej wiem, ze chcialabym, zeby byla dziewczynka. Ale wiadomo, ze jakby mial byc synek rozczarowana nie bede:-) niewazne, co tam siedzi. Kocham je juz tak mocno...

Ostatnia edycja:
więc tak
z góry przepraszam że tylko o sobie ale muszę się wyżalic i pochwalić...
Byłam dzisiaj u lekarza...
Najpierw żale.
Kaszle od prawie 2 tygodni zbadała mnie, zmierzyła temperature, ciśnienie, sprawdziła ucho. Powiedziala że to wirus ale że mam tchawice oskrzela i płuca czyste więc nie da mi na to nic i że to ma przejść samo i że ten kaszel może trwac do 6ciu tygodni! Pogieło babe!!
Dała mi zwolnienie za zaległy tydzień a raczej jak to u nas jest formularz do samodzielnego wypełnienia.
Już mnie wyganiała kiedy ja zaczełam zmieniac temat na temat ciąży.
I tu się musze podzielić moją radością.
Dużo słyszałam o tym że nie chca tu dawać skierowań na badania hormonalne. A ja tylko powiedziałam jak wygląda moja sytuacja a ona od ręki wypisała skierowanie. Szala moich odczuć co do tej kobiety wyrównała sie. Mam w nosie że zbagatelizowała kaszel. Skończe zazywać to co brałam do tej ory na własna rękę bo czuje ze mi pomaga. A badania mam na nastepny poniedziałek. :-D
ach. jak się cieszę :-D

więc tak
z góry przepraszam że tylko o sobie ale muszę się wyżalic i pochwalić...
Byłam dzisiaj u lekarza...
Najpierw żale.
Kaszle od prawie 2 tygodni zbadała mnie, zmierzyła temperature, ciśnienie, sprawdziła ucho. Powiedziala że to wirus ale że mam tchawice oskrzela i płuca czyste więc nie da mi na to nic i że to ma przejść samo i że ten kaszel może trwac do 6ciu tygodni! Pogieło babe!!
Dała mi zwolnienie za zaległy tydzień a raczej jak to u nas jest formularz do samodzielnego wypełnienia.
Już mnie wyganiała kiedy ja zaczełam zmieniac temat na temat ciąży.
I tu się musze podzielić moją radością.
Dużo słyszałam o tym że nie chca tu dawać skierowań na badania hormonalne. A ja tylko powiedziałam jak wygląda moja sytuacja a ona od ręki wypisała skierowanie. Szala moich odczuć co do tej kobiety wyrównała sie. Mam w nosie że zbagatelizowała kaszel. Skończe zazywać to co brałam do tej ory na własna rękę bo czuje ze mi pomaga. A badania mam na nastepny poniedziałek. :-D
ach. jak się cieszę :-D

No niestety, z wirusami tak jest, ze trzeba je po prostu odchorowac. Na takie swinstwa grypowo-przeziebieniowe nie ma lekow antywirusowych. Ja w zeszlym roku tak lazilam z wirusem caly tydzien przed moim slubem i w dniu slubu rowniez. Bylo super;] ale powiem Ci, co babeczka powiedziala, zebym sobie zrobila - powiedziala, zeby brac w co 2h na zmiane 2x paracetamol, 2x ibuprofen. W sumie 4 dawki, co 2h. Dwie substancje nie reaguja ze soba, wiec mozna je brac na zmiane, ale nie wolno wiecej niz 2 tabletki na 4h jednej substancji, nie przekraczajac 8 tabletek na dobe.
Dziala. Dbaj o siebie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry