reklama

Mamusie w 2012

czy kogos powalilo? burza w grudniu, litosci...

trina smarowac kremem ktory nie ma w skladzie wody, nie wiem czy ta nivea ma czy nie bo u mnie jej nie ma. Ja zawsze uzywam masc z witamina a, tanie, dobre, niezawodne, bez parabenow

materacyki temat rzeka tylko krotsza niz wozki, nie wypowie sie, ja mialam tylko piankowy, dziecko zyje, krzywda sie jej nie stala

wika mowisz glodna chodzisz? bo ja w obu ciazach na Twoim etapie jesc nie moglam, teraz tez srednio jem, z mala wiecej jadlam:tak:

rozczochrana
niektore dzieci takie sa. Moja tez bardzo spokojna w zasadzie, bezkolkowa, jak szly przednie to tylko troche marudzila, przy szczepieniach na poczatku w sumie cisza, dostanie zabawki to siedzi cicho i paszcza usmiechnieta i wszystkich czaruje swoja slodkoscia. Ale nie zawsze tak jest z dziecmi i mamusia tamtego dzieciatka to na pewno potwierdzi, bo nie ma dzieci w 100% lajt.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane:-D

Dziś mam na 13:00 i czeka mnie jeżdżenie po mieście, więc już się w legginsy pod spodnie zaopatrzyłam, żebym nie zmarzła:tak:

Wacek dziś po południu musi podjechać z Bartkiem do lekarki, bo po pierwsze zaś ma gile do pasa, po drugie ma wysypkę na lewej ręce, a po trzecie miał taką rankę małą na palcu i teraz ma tam mega bąbla i ropę:crazy:

Sorki, że tak tylko o sobie, ale jak się przyjdzie do pracy na 13:00 to każdy coś chce i ciężko to wszystko ogarnąć:-p

Rozczochrana no to rzeczywiscie cudowne dziecko
jak sie czujesz???

Maron ja tez ma kokos-pianka- gryka i nic sie z materacem nie dzieje a młody czary na nim odprawia . no i GRATULUJE 30 tygodnia (a dopiero byl 20:-) )

Trina my sie smarujemy co w rece wpadnie i bambino i Nivea

Truskawcia tule Cie mocno i trzymam kciuki za nastepny cykl!!!

bylam w piescie na zakupach spozywczych bo Piotrek z wyplata przyjechal . pieniadze doslownie przez palce przelecialy . ale na swieta juz cos mam kupione do papunia

a wlasnie, moze mi poradzicie :-) jaki materacyk lepszy gryka - pianka - kokos czy kokos - pianka - kokos ???

Ten drugi w zestawie z lozeczkiem jest drozszy o 22 zl, wiec mozna by pomyslec ze jest lepszy jednak opinie na forach sa rozne :crazy: czesciej za gryka-pianka-kokos
Maron, ja też mam kokos-pianka-gryka. Nic się z nim nie dzieje, ale nie powiem żeby był jakiś szałowy, chciałam wyprać pokrowiec i odpada bo gryka się wysypuje, sam kokos chyba można wyjąć, więc dziś bym wybrała kokos-pianka-kokos. Mojemu dziecku wszystko jedno na czym śpi, nawet nie zauważył różnicy kiedy zamieniłam strony :-) Najlepszy jest zdaje się lateksowy, ale koszt z tego co kojarzę to ok 700zł. A moje wspomniane dziecię właśnie skończyło 2 latka, urodził się o 19:30 :-) Ależ ten czas leci.

Ostatnia edycja:
reklama
trina ja tak jak wiekszosc dziewczyn buzke smarowalam i smaruje Nivea na kazda pogode.

maron ja czkawke czuje juz od dawna:tak:
a materacyk nie wiem jaki mam:-p

Sowinka i co z Bartkiem? Co mu tam wylazlo?

wika a oprocz wielkiego apetytu i sennosci jak sie czujesz?:-p
Ja teraz w tej ciazy jem malo i wciaz sie zastanawiam kiedy apetyt wroci:crazy:

Mama Stacha
całuski dla synka w dniu urodzin!Niedlugo moj tez zaliczy ten wiek:sorry:

Bunny no pieknie, maz ciezko pracuje a Ty w ciagu paru minut wyplate rozchlastałas:-Dzartuje, dobrze, dobrze:-p

U nas dzis do 14tej pradu nie bylo:wściekła/y: ale za to na obiad zrobilam pierogi z kiełbacha i ziemniakami oraz z jagodami:tak:a ile pozniej garow do mycia bylo:szok::szok:
Jutro tesciowka przyjezdza, wiec musialam doprowadzic dom do nieskazitelnosci:-D:-D coby swym okiem nie rzucala a pozniej mruczala ze cos krzywo stoi:sorry:nigdy sie tym nie przejmuje ale teraz przyjezdza po 4 miesiacach nieobecnosci wiec moze byc :lepiej":-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry