reklama

Mamusie w 2012

reklama
Mowisz? :-D W takim razie zastosuje :-D Bylam przed chwila na gorze u kolezanki, a tam jeszcze 3 inne baby i do tego wszystkie palily :szok: Szybko sie wiec zmylam stamtad, bo jeszcze bardziej zle sie czulam :-( Lece kobitki. Udanej imprezki zycze, milego dunga dunga i kolorowych snow ;-)

Witajcie :)
pogoda pod psem , ale dobrze niech popada , bo można było szału dostać..Pisze , pisze te moja mgr , ale im dalej w las tym wiecej drzew :P Dziś już odłożyłam , bo pora na relaks :P
Uruchomiłam dziś młodemu kolejke i nawet był zaintersowany , a przy okazji połamał jeden wagonik. Mąż się załamie :)

Pisałyście o piłce nożnej. Ja jestem w komfortowej sytuacji , że M nie znosi piłki!!!!

hej

martolinka moj tez nienawidzi pilki wiec ciesze sie ze nie ogladamy meczow w tv a Barwy szczescia, Ranczo itd:-D

Ja bylam na tych zakupach i powiem Wam ze wrocilam wsciekla bo polowy nie zalatwialm!! pojechalam o 8 a ludzi tyle a najwiecej tych moherowych beretow, przepychaja sie, albo stoja na srodku drogi, krzycza o rety!!!! nie ma gdzie zaparkowac, na dodatek tesciowa mnie zaprzegla zebym jej kilka spraw zalatwila ale mialam trudnosci wiec oczywiscie niezadowolona, bo ser nie taki kupilam, bo raty placilam na poczcie a nie w banku, a nie moze zrozumiec ze staralam sie mozliwei sprawnie to zalatwic bez przepychania sie i klocenia o parking i wogole!!!!!!!z tego wszystkiego nie bylam u kosmetyczki:wściekła/y:
jutro moze pojade sobie

padam na twarz... a za chwile do pracy... no ale... jeszcze tylko jutro i wolne (mam nadzieje) nadrobie Was z wolnej chwili bo z wczoraj nie zdąrzyłam jeszcze nic przeczytać... uciekam :) miłego dnia ba"bb"eczki :D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry