reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Bunny tak, Borys sam mi wybieral ta kiecke :tak:
martolinka niebawem maz powinien wrocic to go zmolestuje zeby mi fote strzelil w tej sukience to wam pokaze ;-)

Jeszcze musze sobie do niej dokupic mala torebeczke i bedzie jak ta lala :-D
Swoja droga to bym sie bala rodzic silami natury takiego wielkoluda :szok:

Lelek w ciazy od wczoraj, tak? Juz mam gratulowac? :-)

reklama
siemaa!
Bunny że w maju nie ma literki R więc sie nie powinno chajtac wtedy bo to zrzuca na małżeństwo nieszczęście!! lol my się z tego śmiejemy ale może cos w tym jest :D tylko pytanie dlaczego w maju nie mozna się chajtac a w lipcu wesel od usrania :eek:
lazurek co ma byc to będzie :-D do poniedziałku daleko ja się czuje jakbym miała macice zwrócić tak mi niedobrze i brzuch mnie spodem boli... no ale ... pożyjemy zobaczymy :)
za tydzień w niedziele jade na impreze ze znajomymi... urodzinową moją... troche mi się nie chce miałam ten dzien spędzic w domu ... ale zzrobili mi niespodzianke, wynajęli busa i jedziemy na wielką przechadzke po imprezowniach w stolicy Walii... echh

Booosssee, ale zeście się znów rozpisały :-D Mnie nadal brzuszek pobolewa :-( eehhh… pewnie za jakiś tydzień przyjdzie @ Liv mnie nastraszyła, że to może być zapalenie przydatków, ale aż tak mocno mnie nie boli… ma ktoś tak normalnie, że w środku cyklu ma kłucie jajnika, lub obu? :-)

Lazurku- miałaś urodzinki??? Dobrze widzę na suwaczku? :-D w takim razie sto lat, sto lat niech żyje, żyje Nam :-*
A co z Twoim testowaniem??

Lelek- w ciąży?? :-D

Co tam u reszty słychać? :-)

Są jakieś nowe fasoleczki?? :-D

Julijana- he he dzięki za info :-D a niech się gimnastykuje na łące, może znajdą jakiegoś zajączka w kapuście ;-) a jak u Ciebie ze staraniami? :-D

Bunny- a co to za zabobon o zmorach? :-D

Rozczochrana- właśnie ja też już po owu dawno jestem :-D 23 dc dzisiaj mam i od kilku dni kłuje mnie po prawej stronie, czasem po lewej, a czasem pobolewa cały brzuch :-p

To coś takiego jak czarownice . Przez nią ludzie mogą sie kłucic. Potrafia zmieniac sie jakos i nocą wchodzą do domów i atakują człowieka przyduszaja tak ze nie moze sie ruszyć krzyknac. Wiem głupota ale moja mamę taka zmora przesladowala, ktoś powiedział żeby szczotkę w drzwiach kładla na noc i pomoglo. Teraz to juz jest ich mało ale kiedyś były w każdej wiosce.

A i jeszcze przelewanie wosku jak małe dzieci sie boją- to bardzo pomaga

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry