anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Ja się tez melduję , ale dzisiaj w kiepskim nastoju niestety, zrobiłam testa i niestety:-( , ale nie wiem czy był dobry bo nigdy tak nie miałam że kreska kontrolna pojawiła się dopiero po 45-60 sek i taka blado różowa, dopiero po godzinie się zrobiła troszkę różowa ( pierwszy raz w życiu robiłam strumieniowy i przez chwilę zastanawiałam się czy dobrze to zrobiłam
, troche techniki i człowiek sie gubi
). No ale chyba jednak niepotrzebnie się nastawiałam , dostałam opierdziel od mojego że za bardzo chcę , a jak się chcę to nigdy nie wychodzi.
U nas też świeci słoneczko, a Ja na wieczór mam zaplanowane prasowanie bo już ze 3 tygodnie odkładam
no i oczywiście sprzątanie i pranie , w tej chwili mam powera takiego żebym już sie tym zajęła ciekawe jak będzie wieczorem :-):-)
Wika - nadzieja w Tobie
&&&&&
Qcz - trochę mnie zastanawił Twój opis ciązy pozamacicznej, bo Ja taki boł z jednej strony i w odbycie miałąm 2 tyg. temu, ale nie przejęłam się nim bo Ja czasami miewam takie bóle, obstawiam że ból w d'''

to problem jelit.
Iza - i jak? zdecydowałaś się na test ? :-)
syneczki - ale o co w takim razie chodzi z paprotkami że Ci wyszły, to wychodzi na to że ten mikroskop też może okłamać tak jak i testy owu i ciążowe.
calogera - jak zdrówko Twoje i synka, napisz co wyszło w badaniach nerek.
, troche techniki i człowiek sie gubi
). No ale chyba jednak niepotrzebnie się nastawiałam , dostałam opierdziel od mojego że za bardzo chcę , a jak się chcę to nigdy nie wychodzi.U nas też świeci słoneczko, a Ja na wieczór mam zaplanowane prasowanie bo już ze 3 tygodnie odkładam

no i oczywiście sprzątanie i pranie , w tej chwili mam powera takiego żebym już sie tym zajęła ciekawe jak będzie wieczorem :-):-)Wika - nadzieja w Tobie

&&&&&Qcz - trochę mnie zastanawił Twój opis ciązy pozamacicznej, bo Ja taki boł z jednej strony i w odbycie miałąm 2 tyg. temu, ale nie przejęłam się nim bo Ja czasami miewam takie bóle, obstawiam że ból w d'''

to problem jelit.Iza - i jak? zdecydowałaś się na test ? :-)
syneczki - ale o co w takim razie chodzi z paprotkami że Ci wyszły, to wychodzi na to że ten mikroskop też może okłamać tak jak i testy owu i ciążowe.
calogera - jak zdrówko Twoje i synka, napisz co wyszło w badaniach nerek.