reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Hejka,
Qcz - a Ty jutro na USG lecisz czy dzisiaj ? &&&&&&&

Jutro, jutro z rańca... także dzisiaj siedzę w napięciu. Miałam dzisiaj sny pełne krwi - podświadomość wyciąga brudy z mózgu nawet gdy się w końcu wyluzuję :crazy:. Hmm... siedzę jak siedzę, bo przychodzą ludzie oglądać mieszkanie o 13, więc muszę dokończyć sprzątanie jeszcze.

Kasienka witamy serdecznie w gronie starających/ zaciążonych :)

wika, czyli objawy jak w zegarku. Dobrze to świadczy:-D

reklama
dobra wpadne tu

witam nowe staraczki/ przyszle mamusie

dana trzymam kciuki, bedzie dobrze

Sowinka
owocnego:-D

wika, wiesz mnie powrocily mdlosci mam je od tygodnia, chyba zaraz pawia puszcze:-pwiec podaje Ci reke:-D

Qcz
wyluzuj, co ma byc to bedzie, nic nie jestes w stanie zrobic:tak:milego ogladania fasolki

ja na razie wypoczywam poki moge

dana - może już okaże się nie potrzebna wizyta w kierunku sprawdzania, tylko w kierunku podglądania :-D:-D &&&&&&
Qcz - nie denerwuj się , nie myśl, jest dobrze , zobacz już 13 tydzień rozpoczęty - teraz już tylko z górki. A ze snami masz przerąbane, mi się dzisiaj śniło że byłam na bazarze i wszędzie sprzedawali sukienki-tuniki :szok::szok::-D
liv - wypoczywaj:tak:

Hej hej!

Dzieki za pamiec:-)

Jestem jestem tylko pisac sie nie chce:rofl2:

Wika ja mialam dokladnie to samo, pierwsza ciaza bez wrazen takich jak mdlosci a za to obecna:szok::szok::szok: tyle mi dobrze ze juz przeszlo;-)

Spadam bo musze sie wypindrowac, o 15tej obcy mezczyzna bedzie mi zagladal pod majty:-D:-D:-D:-D:-D:-D moze nawet mi powie co mi tam siedzi;-)

anastazja, dana trzymam kciuki, no i zareszte staraczek rowniez a mamusiom zdrowka zycze

Witam się po weekendzie.
Cała domowa rodzina rozłożona od najmłodszego po najstarszego i tak trzy pokolenia churchlają, psikają, dmuchają aaaa mówię Wam...

Bunny bardzo mi przykro... na pogrzeb mojej babci Oliwierek jechał miał wtedy 1,5 roczku z kolei na pogrzebie mojego dziadka miał 4latka a Amadeuszek 2 latka i o dziwo siedzieli cichutko jak myszki pod miotełką.

Witam cieplutko nowe staraczki :-)

lelek - to wypudruj ....... nosek :-p no i daj znać jak tam po wizycie, kto w brzuszku siedzi :tak: bunny ostatnio też nowe majtki założyła ale została odprawiona z kwitkiem :-D:-D:-D
syneczki - zdrówka dla calej rodzinki, kurujcie się szybciutko .
liv - no jak to nie umiesz odpoczywać? do łóżka z książką ...... jak tylko mysza pójdzie spać:tak:

reklama
Jestem....o ile tak można w ogóle napisać to pogrzeb był piękny...słoneczko, wszędzie kolorowe liście, gostek grał na trąbce (ehhhh ciężko było powstrzymać się od wzruszenia)...popłakałam się jak mało kiedy, dobrze, że moja bardzo dobra kumpla z pracy stała koło mnie, bo w pewnej chwili nie umiałam powstrzymać łez, ale już tak na maxa...ehhhh, a jeszcze w pobliżu były groby takich małych dzieciaczków i wszystko wróciło...nawet teraz płaczę jak to piszę...z jednej strony mieli czas, żeby się pożegnać, a z drugiej ta bezsilność...jakie my dziewczyny mamy szczeście, że my i nasze rodziny są zdrowe...ehhh mogłabym jeszcze długo pisać, ale aż mnie ściska...

mój kącik UPIĘKSZAJĄCY
Rozczochrana super ten kącik:tak:

Ja pierwsze USG na NHS mam miec 28 listopada tj w 10tc i od razu pierwsze spotkanie z polozna i wszystkie badania. Co region UK to inaczej widze. No ale to nie bedzie moje pierwsze USG bo 14listopada mam w klinice gdzie mielismy IN VITRO - a to juz tylko tydzien:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Witajcie :)
Z miłą chęcią dołączam się do grona starających o maleństwo :) Właśnie planujemy już zacząć się starać, zakupiłam kwas foliowy i od przyszłego cyklu do dzieła.
Pozdrawiam wszystkie i trzymam za was kciuki :)
Witam nowe staraczki:-D

dzis w nocy umarl moj chrzestny
[*]
Bunny moje kondolencje...

Do 3 miesiąca miałam wymioty a do 5 miesiąca mdłości. Dla pocieszenia mało dziewczyn ma aż tak silne objawy :)

Lorelain ja wymiotowałam do 5 miesiąca:szok:

Zasypiam na stojąco, nic właściwie męczącego nie robiąc całymi dniami. Wczoraj np. położyłam się spać zaraz po filmie Marley i ja i spałam aż do 11.00!!!!:szok: Pomijam fakt, ze pobeczałam się na tym filmie jak rzadko:tak:

Dana ja tez ryczałam jak bóbr, a widziałam ten film chyba 3 raz...

po wczorajszej wizycie wszyto ok, mala rosnie, ja na szczescie pozbylam sie zapalen, szyjka tarda i wysoko ;-) jest git
Maron super, że wszystko w porządku:tak:
Mam sprawdzian z angielskiego. Z porąbanego słownictwa ksiegowego:wściekła/y:
Dana trzymam kciuki za sprawdzian:tak:

Do góry