reklama
Melduję że wróciłam cało z wesela przyjaciółki. Impreza cudowna, gustowna i ze smakiem. Najlepszy był pokaz barmański i darmowe różniste drinki przez całą zabawę. W życiu tyle kolorów i różności nie widziałam. Skusiłam się na jeden o pięknym niebieskim kolorze z racji tego iż pewnie i tak nie jestem w ciąży więc ten jeden dobrze mi zrobił.
Oliwierek dochodzi do siebie po traumatycznym przeżyciu.
Danao no patrzcie czyżby jednak??? tak z całą pewnością zasłużyłaś. Powiedz mi który to dzień cyklu bądź kiedy wypada termin małpiszona który rzecz jasna nie przylezie?
Oliwierek dochodzi do siebie po traumatycznym przeżyciu.
Danao no patrzcie czyżby jednak??? tak z całą pewnością zasłużyłaś. Powiedz mi który to dzień cyklu bądź kiedy wypada termin małpiszona który rzecz jasna nie przylezie?
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dzień dobry...ehhh jakaś zaspana jestem jeszcze
Syneczki buziaczki dla Oliwierka i jak on się czuje???
Qcz super, że wszystko w porządku
Karla witaj
P.S. Wacek już zabiera Bartusia na ryby:-)
Dana ogromniaste kciuki Ty wiesz
My weekend mieliśmy dość leniwy
tort czekoladowy wyszedł mi przepyszny, ale po jednym kawałku mam dość na rok
imprezka bardzo udana, a dzieciaki tak szalały, że nawet pogadać się nie dało
wczoraj byliśmy na małych zakupach, ale nie było nic co chciałam kupić, więc muszę zamawiać na allegro

Syneczki buziaczki dla Oliwierka i jak on się czuje???
Qcz super, że wszystko w porządku

Karla witaj

Dana ogromniaste kciuki Ty wiesz

danao84
Fanka BB :)
Syneczki termin @ wypadał w sobotę
Ale przyszedł dzisiaj. Wcale mnie to nie dziwi. I nie jestem smutna, jestem mega wkurzona.To jest niesprawiedliwe
Ale przyszedł dzisiaj. Wcale mnie to nie dziwi. I nie jestem smutna, jestem mega wkurzona.To jest niesprawiedliwe
Ostatnia edycja:
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Syneczki termin @ wypadał w sobotę
Dana strasznie mi przykro przytulam bardzo mocno...a powiedz Wy jesteście umówieni do lekarza???? Może to coś pomoże....
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Dana przykro mi kotus ! kiedy masz wizte u lekarza ? a Twoj maz nie zbadal by armii jeszcze przed wizyta u niego?
Syneczki jak mu sie ta rana goi ? super ze sie weselicho udalo
Rozczochrana mi po tej stracie wrozba z obraczki oszalala . przed tem z racji tego ze to pkazuje przyszle dzieci pokazywala dziewczynka chlopiec chlopiec a teraz dziewczynka dziewczynka chlopiec chlopiec.
zycze Ci zeby Ci wrozba szybko sie sprawdzila a najlepiej od razu
Wika Martolinka jak bym wiedziala ze chcecie pizze to bym wam po kawaleczku zostwaila
. a tak to powiem tylko ze byla bardzo smaczna.
Dziewczyny co za weekend zamiast sie wyspac to jestem podnieta. w sobote przyjechali goscie i do piero wczoraj po obiedzie sobie pojechali. Pati taki byl wymeczony zabawami ze padl o 19.20. Piotrek wstal przed 4 szykowac sie do pracy a Pati razem z nim
. poszedl spac dopiero o 6.38. teraz sobie spi w najlepsze a ja wygladam ja zombi.
Syneczki jak mu sie ta rana goi ? super ze sie weselicho udalo
Rozczochrana mi po tej stracie wrozba z obraczki oszalala . przed tem z racji tego ze to pkazuje przyszle dzieci pokazywala dziewczynka chlopiec chlopiec a teraz dziewczynka dziewczynka chlopiec chlopiec.
zycze Ci zeby Ci wrozba szybko sie sprawdzila a najlepiej od razu
Wika Martolinka jak bym wiedziala ze chcecie pizze to bym wam po kawaleczku zostwaila

Dziewczyny co za weekend zamiast sie wyspac to jestem podnieta. w sobote przyjechali goscie i do piero wczoraj po obiedzie sobie pojechali. Pati taki byl wymeczony zabawami ze padl o 19.20. Piotrek wstal przed 4 szykowac sie do pracy a Pati razem z nim

u mnie też na początku tak było, później przeszło. Zostało mi tylko od samego początku to, że ciężko mi myć zęby, bo mam odruch wymiotny, koleżanka jeszcze na początku ciąży mnie o to pytała i mówiłą, że to znak na dziewczynkęJa jestem świetnym przykładem na to , że w ciąży dziewczynki odbierają urodę!!! w życiu nie mialam tylu pryszczy!!!

będzie dobrze, zawsze możesz przez jakiś czas na zlecenie szkolenia robićMartolinka, doczytałam, melduję się, zaglądam
Przygotowałam dzisiaj wypowiedzenie z funkcji dziekana, taaakaa dumna jestem teraz z siebie
i jaka zadowolona, może będę miała zasłużony "urlop" (=kuroniówka)
Jeszcze nie byłam na zasiłku, a co mi tam
Tak już myslalam, co bede wtedy robic, czytac ksiązki, pisac artykuły, powyrzucam niepotrzebne rzeczy z szaf itp itd))))))

Rozczochrana - trzymam kciukasy!!!!
Karola - witaj
ja zainwestowałam jakiś czas temu w coś takiego, specjalnie dla dzieci:poszlam z mlodym do fryzjera. krzyk byl taki ze az ja sie poryczalam .
Philips - Maszynka do strzyżenia włosów CC5060/17 - Maszynki do strzyżenia - Maszynki do strzyżenia - Pielęgnacja ciała
obcinam go w łazience przy bajce, jak juz nie chce, to przerywam, a później kończę, polecam :-)
No i na nowych śmieciach. Mnie oczywiście stres zjada, muszę sobie meliskę kupić, bo inaczej zejdę. Dwie poprzednie noce nieprzespane (także nie wiem co mi się sniło, bo to jakieś majaki raczej były), ta lepiej, ale i tak co rusz się budziłam. Emocje wzięły górę

Sobota i niedziela rozpakowywanie, sprzątanie. Po pierwszej nocce, abstrahując od mojego przeziębienia, tak mnie drapało w gardle, że postanowiłam wszystkie kąty, szafy, kaloryfery itp szmatą mokrą dokładnie przelecieć. Myślałam, że to przez kurz, ale sprzątając znalazłam jeszcze mnóstwo kłaków, chyba kocich, bo na wysokich półkach i lampach. Mam lekką alergię na koty, nie tak, żebym jak kot przejdzie kichała, ale spać z nim w jednym pomieszczeniu nie mogę. No i myslę, że ten kurz i ta kocia sierść przyprawiły mnie o drapanie w gardle. Dziś już było lepiej.
Na razie walczymy o ciepło w chałupce, bo mieszkanie jest szczytowe i nie było ogrzewane, więc zanim się nagrzeją mury, to trochę w nocy zmarzliśmy. Tzn byśmy zmarźli, ale podłaczyliśmy grzejnik elektryczny i ok. A poza tym szok przenosin z gorącego mieszkania w bloku, gdzie wszyscy sąsiedzi cię grzeją, do prawie domu, gdzie raptem sąsiadów mamy z dwóch stron. W każdym razie z dnia na dzień jest lepiej. Choć muszę jeszcze kurs u M przejść rozpalania kominka

Maciek dziś pierwszy dzień w nowym przedszkolu, było załamanie, ale nie histeria, chyba ciekawość zwyciężyła, poza tym pani koło niego skakała, a on lubi być pępkiem swiata

M niestety wyjeżdża w delegację dziś do środy

I to na razie tyle wieści z frontu

danao84
Nie jestem. Miałam iść teraz po @, ale nie wiem czy pójdę. Odechciewa mi się już wszystkiego. Starać to się już chyba nie będę, to i tak nie ma sensu. Może kiedyś trafi się przypadkiem. Kiedyś. Tymczasem trochę odpuszczam sobie forum, muszę sobie psychikę podleczyć. Mam nadzieję, że chociaż Tobie Sowinka tym razem się uda
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
Trina więc witam w trójmieście!!!oby się WAm dobrze mieszkało. &&&& za aklimatyzację
Bunny Antek pospał dziś od 7.30 co jest wielkim wyczynem!!!
Danao chyba za szybko sobie odpuszczasz? Zbadaj sobie kobieto hormony , żolnierzyki męza i na pewno się uda!!! czasem trzeba naturze pomóc!!
Sowinka- jesteś chyba zakupoholiczką ;-)
Syneczki mmmm pyszny , słodziutki drineczek mmmm
Trina więc witam w trójmieście!!!oby się WAm dobrze mieszkało. &&&& za aklimatyzację

Bunny Antek pospał dziś od 7.30 co jest wielkim wyczynem!!!

Danao chyba za szybko sobie odpuszczasz? Zbadaj sobie kobieto hormony , żolnierzyki męza i na pewno się uda!!! czasem trzeba naturze pomóc!!

Sowinka- jesteś chyba zakupoholiczką ;-)
Syneczki mmmm pyszny , słodziutki drineczek mmmm

reklama
danao84
Nie wiem, czy za szybko. Co raz bardziej wątpię, że się uda. No cóż, taki mój urok widocznie
Podziel się: