Nancy1529
Fanka BB :)
nancy kochana tak jak magda napisala ;-)
Tak, tak już wszystko wiem. Nieźle namieszałam

P.s. Pomyliły mi się lata

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nancy kochana tak jak magda napisala ;-)
Ło,Zea,z tego co widze,to niezłą nerwówke miałaśMarysia868 Gratulacje)))))))))))))))))))))))))))
Uśka miała dzisiaj CUM - nie ma żadnej wady wrodzonej, to po prostu były bakterie. Więcej o badaniu napiszę jak się uspokoję i sobie poukładam, bo ICZMP i jego personel to p... ale juz nie chcę się denerwować. Teraz otworzę pifko i będę się cieszyć, że dziecko nie wadliwe...
okolice Rydzowej,a Ty ?Dwa tygodnie to nie długo możesz poczekać no chyba że będzie się coś działo.Bo i tak pewnie nie wiele byś się dowiedziała z wizyty teraz ;-)
Kurczak a ty z jakiego rejonu Teofilowa jesteś?
marysia ja bylam prywatnie tylko dlatego aby sprawdzic czy wszystko ok, ale byl gdzies 7 tc a ciaza wychodzila o tydzien mlodsza i serduszko bylo widac.
Jesli pojdziesz prywatnie usg ci zrobia a panstwowo tutaj nie wiem, kiedy robia.
Aha bylam wczoraj na usg w koperniku jakis mlodziutki lekarz mi robil usg, nawet przystojny
Dzidziulek ma sie dobrze i serducho bilo, tylko co ide na usg to cosnowego wynajduja, wczoraj jakas torbiel na jajniku a jak bylam prywatnie to lekarka mowila ze nic nie ma.
No i mam nazwisko lekarza Połatyński Andrzej, gorszego lekarza nie spotkalam poki co.
Napisal mi ze mam slad plynu z zatoce Douglasa. Pytalam sie czy dobrze to powiedzial ze wszystko ok.
No to Madzik jak najbardziej nam wskazane spaceroo w jakimś możliwym czasie,nie ma bata,jak my tak blisko sięKurczaczku ul.Łanowa.Okolice Traktorowej i Rojnej w stronę Żabieńca.
Ja na pampersa się nie wybieram bo już kiedyś byłam i wiem mniej więcej co tam jest ale pewnie za rok będe chętna z maluszkiem pójść no bo moje córki to na taka imprezke za stare trochę.A zresztą na 15 mam rehabilitację ze starszą córką.
Hehe,no to czyli wygląda na to ,ze Twoje małe majówczątko będzie miało rodzeństwo przy takich hehe i superowo i Gratki jesio razU mnie radosc radosc i radosci jutro jeszcze ide na bete zeby bylo juz na 100procent , ale te grube krechy na tescie mnie przekonaly