no my tez właśnie wróciłyśmy od lekarza. Zuzkę dorwała jakaś paskudna infekcja i stan zapalny gardła...... ale jej choroba wyraźnie nie przeszkadza, jest w świetnym humorze, śmieje się z własnego kataru, bo jej tam chrobocze w nosku i ten dźwięk ją bawi, a już nie wspomnę jaki hihot jak kichnie

reklama
Ja również życzę dużo zdrówka.
Co do spotkania to nie moge sie już doczekać, opieka nad Szymnkiem załatwiona
a co powiecie na sobotę???
Co do ciuszków do chrztu - manufaktura-młoda moda- ceny przytepne ja robiłam tam zakupy miesiąc temu(do chrztu) i było w czym wybierać.
Mam nadzieję, że tym razem na spotkaniu będzie Nas jeszcze więcej.
Co do spotkania to nie moge sie już doczekać, opieka nad Szymnkiem załatwiona
Co do ciuszków do chrztu - manufaktura-młoda moda- ceny przytepne ja robiłam tam zakupy miesiąc temu(do chrztu) i było w czym wybierać.
Mam nadzieję, że tym razem na spotkaniu będzie Nas jeszcze więcej.
Iwona 29
Zaangażowana w BB
Hej!
Ulik : Szybkiego powrotu do zdrowia!
I dla wszystkich pozostałych dużo zdrówka...
Dobrze, że pogoda troszkę się zmieniła
Ten delikatny powrót lata bardzo mi odpawiada
Mogę zatem korzystać ze spacerków, zamiast siedzieć w domu... dopóki jeszcze dobrze mi się chodzi
, jak brzuch urośnie - będzie gorzej :laugh:
Ulik : Szybkiego powrotu do zdrowia!
I dla wszystkich pozostałych dużo zdrówka...
Dobrze, że pogoda troszkę się zmieniła
Iwona 29
Zaangażowana w BB
Mam nadzieję, że dzięki tak słonecznej pogodzie uda się szybko dojść do zdrowia wszystkim tym mamusiom i maluszkom, które nieco podupadły
I jak najszybciej ustalimy termin spotkania, dopóki aura temu sprzyja 
reklama
widzę, że nikt nie ma czasu zajrzec :
no i co z tym spotkaniem? kiedy? Abi miałaś na myśli tą sobotę? ja nie mam planów więc jestem otwarta na propozycje
jakaś wspólna kava? lody? jakies pomysły? nausea zdaje się proponowała wódkę :laugh: ale ja preferowałabym na początek coś lżejszego. a jak już sie poznamy bliżej to wtedy ustawimy się na imprezkę 
no i co z tym spotkaniem? kiedy? Abi miałaś na myśli tą sobotę? ja nie mam planów więc jestem otwarta na propozycje