reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam :) Widze, że bardzo dawno nikt tutaj nie zaglądał... ale mimo to postanowiłam coś napisać :-p Od póltora roku mieszkam w Ocean City w stanie Maryland i chętnie poklikałabym z innymi mamusiami mieszkającymi w Stanach :-) Mam nadzieję, że ktoś się odezwie... :-) Pozdrawiam!!

reklama
Aga_Wozniak witam Cie ja:d ja jeszcze tu zagladam ale faktycznie strasznie tu cichutkoooo :eek:

no ale w razie czego hihi zawsze masz mnie :-D

napisz cos wiecej o sobie i swojej coreczce :D

Cieszę że jesteś :tak: Co by tutaj napisać... :-) Mieszkamy sobie w małym, typowo turystycznym;-) miasteczku... zimą nic się nie dzieje, jest cicho, a na ulicach pustki, ale za to latem jest straszny szum ;-) Przyjechałam tutaj na wakacje, poznałam swojego obecnego męża i tak zostałam ;-) Głównie zajmuje się domem i córką, ale też pracuję (part-time)... jeden czy dwa dni w tygodniu po kilka godzin ciężko nazwać pracą (raczej traktuję to jako rozrywkę), no ale oficjalnie pracuję :-p Jak jestem w pracy to Sarah jest z tatą. Jakoś dają sobie radę... ;-) Mieszka nam się tutaj całkiem fajnie, chociaż ja najbardziej narzekam na brak koleżanek. Te które mam całymi dniami pracują... :crazy: Nie mam z kim chodzić na spacerki. :sad:

A Ty jak się znalazłaś w USA? Jak Ci się tutaj mieszka?

P.S. Śliczna jest Twoja córeczka... już nie mogę się doczekać aż moja zacznie dreptać... :-)

Czesc kobitki.Mieszkam w Glendale Heights ,IL.Chetnie nawiaze z kims kontakt.Jestem mama 2,5 letniego synka.

Witaj :-)

Muszę Cię zmartwić... wiele mam z USA tutaj nie poznasz... ;-);-) Nikt tutaj nie zagląda. Ja również chciałam nawiązać kontakt z mamusiami z USA. Udało mi się poznać tylko jedną mame:tak::tak: Domiske... :-):-) wygląda na to, że pozostałe mamy z USA piszą na innych forach :-D:laugh2: albo nie mają czasu siedzieć na forach ;-):-p:-D

W każdym razie ja jestem i chętnie z Tobą pogadam o wszystkim i o niczym :rofl2: :laugh2: Możesz mi wysłać PW czy maila... jak wolisz :-p:tak:

Pozdrawiam :-)

To i ja sie ponownie odzzywam. Od bardzo dawna tu nie zagladalam bo i na BB malo mam z USa i na tym watku prawie nic sie nie dzieje. Mieszkam w New Jersey, niedlugo wyprowadzam sie do NH. Stanach jestem juz 5,5 roku.
Mozecie do mnie pisac na priva albo na gg.

Pozdrowienia

dzien dobry :D a raczej dobry wieczor bo u nas 12 w nocy dochodzi ;)
witam wszystkie mamuski ze stanow i pozdrawiam dzieciaczki - no i do mnie smialo mozna uderzac na PW, Maila badz gg 2430732 :)))

Witam mamy mieszkajace w Stanach. Nie wiem jak ja przegladalam to forum, ale jakos wczesniej nie znalazlam tego watku.
Mam na imie kasia, mieszkam w CT 4 lata, w sierpniu zostane mama wyczekiwanej Natalki.:-):tak::-D
Troche przeczytalam Waszych postow i widze, ze co nie ktore maja problemy z ubezpieczeniem. Ja nie moge narzekac, bo jakos te wszystkie zalatwiania poszly mi bardzo sprawnie.
Jestem ciekawa Waszych opinni o produktach do pielegnacjii bobaskow oraz jakie kupiliscie materacyki do lozeczek, bo ja caly czas sie zastanawiam, ktory wybrac.:-D:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry