reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My jeszcze jedna noga w NY,ale juz niedlugo przeprowadzka do NJ,a dokladnie do Sayreville-Parlin.Fajnie by bylo poznac jakies kolezanki z okolicy,najlepiej z dzieckiem czy dziecmi,to przynajmniej dzieci by sie bawily a my bysmy spijaly kawki.Trudno poznac kogos ale moze akurat ktos sie trafi kto zechce sie spotkac czasami i pogadac o wszystkim.

reklama
czesc dziewczyny!!!! :D

mocno was witam i pozdrawiam :D niestety nie mieszkam blisko was buuu bo az w colorado ale milo wiedziec ze nas tu wiecej ;)

bu dlaczego tyle polonii w chicago i nj i w ogole east coast a tutaj bu tak pusto jesli chodzi o nasze polki? :( ;)

piszcie jak tam wam sie zyje w usa:) co was tu sprowadzilo, jak tam z nauka polskiego u waszych dzieci itd !!

My jeszcze jedna noga w NY,ale juz niedlugo przeprowadzka do NJ,a dokladnie do Sayreville-Parlin.Fajnie by bylo poznac jakies kolezanki z okolicy,najlepiej z dzieckiem czy dziecmi,to przynajmniej dzieci by sie bawily a my bysmy spijaly kawki.Trudno poznac kogos ale moze akurat ktos sie trafi kto zechce sie spotkac czasami i pogadac o wszystkim.

madziarka...a gdzie mieszkasz w NY??....może byśmy sie kiedyś styknęły......jeszcze zanim sie przeprowadzisz??:):) buziaki

madziarka...a gdzie mieszkasz w NY??....może byśmy sie kiedyś styknęły......jeszcze zanim sie przeprowadzisz??:):) buziaki
Jak narazie od dobrych paru lat to ciagle Maspeth.Bliskie sasiedztwo kolo Staples i polskiego Grosika,jesli kojarzysz.Chetnie mozemy jeszcze sie poznac zanim wyprowadze.Jeszcze szlifuje Fresh Pond Road wozeczkiem.Pozdrawiam:))

Jak narazie od dobrych paru lat to ciagle Maspeth.Bliskie sasiedztwo kolo Staples i polskiego Grosika,jesli kojarzysz.Chetnie mozemy jeszcze sie poznac zanim wyprowadze.Jeszcze szlifuje Fresh Pond Road wozeczkiem.Pozdrawiam:))
jejku super :).....no to musimy sie spotkać......ja mieszkam na Ridgewood ....ale Fresh Pond czasami odwiedzam ...bo mam bardzo blisko:) .

Czesc dziewczyny ja tez jakos przeoczylam ten watek. Mieszkam w Palatine Illinois mam 17 miesiecznego synka i milo ze jest nas wiecej:-):-):-):-):-):-)

Dziewczyny jak juz pisalam nie przegapilyscie tego watku tylko dopiero pare dni temu zostal zalorzony bo o to poprosilam. I ten watek Mamy z USA jest dopiero od paru dni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry