reklama

Mamuski grudniowe

Jeju ale naprodukowałyście przez dwa dni - nie zdążyłam w godzinę wszystkiego przeczytać a nie mam już siły. Lece się odprężyć, Wszystkim życze miłej nocki i polecam "Królewna Śnieżka i Łowca"

och juz jutro weekend, potem szybko poniedziałek a potem usg!!!!
Do zobaczenia w poniedziałek kobietki bo jadę do mamy a tam nie mam netu

reklama
Maya od samego początku 7 kąpiel, pózniej czytanie i spanie:) nie ma zmiluj

U nas podobnie tylko ze zalezy to od czasu czy letni czy zimowy. W zimowy po 19 dziecko juz spi, w letnim 20.30-21. Sam zasypia od urodzenia. Nigdy tez nie spal z nami w sypialni.

Synus wrocil z wycieczki przeszczesliwy :)

Bardzo sie ucieszylam dzis bo okazalo sie ze moj Biorca szpiku kostnego przezyl i wraca powoli do zdrowia. Jest na dobrej drodze do calkowitego wyleczenia a to dzieki mojemu szpikowi. No jestem z siebie troche dumna...i ciesze sie niezmiernie ze uratowalam zycie ludzkie :)

liwus - super. wielka kobieto!
neska - ale fajowo
a nasze w nocy przychodzą do nas do sypialni. Ale ja nie wyganiam, przyjdzie czas, że same nie będą chciały a wtedy zatęsknię za tymi czasami.

Ja czekam od 6 lat na to, by komuś dać szpik, skoro ja nie mam komu oddać, to wyobrażam sobie ile muszą czekać osoby na przeszczep... a jeśli kiedyś nadejdzie ten dzień, będę tak szczęśliwa, jakbym urodziła kolejne dziecko zapewne ;)

Gratulacje i szacun liwus.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry