reklama

Mamuski grudniowe

hej dziewczyny :) mam nadzieje, że dołączę do mam grudniowych, ale jeszcze nie ma sensu robić testu, bo termin miesiączki mam na początek marca :P
powiedzcie mi czy w jakiś sposób obliczałyście swoje dni płodne? bo jest tyle kalkulatorów itp. a każdy pokazuje inaczej :P :)))

Witam i gratuluje coraz wiecej mam sie pojawia:-)
Odnosnie dni plodnych to ja uzywalam testow, sprobuj wejsc na "piekielko dni plodne" , mi z tamtad mniej wiecej sie zgadzalo, ja zrobilam tescik 6 dni przed @, bo juz nie moglam sie doczekac i wyszedl pozytywny czego i tobie rzycze:blink:

Tutaj masz linka jak wstawic:
https://www.babyboom.pl/forum/kielce-i-okolice-f242/jak-wstawic-suwaczek-zdjecie-avatar-34937/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie :)

test zrobiłam wczoraj (wczoraj też powinnam dostać okres)... niestety wyszedł negatywny ale okresu nadal nie ma więc nadal mam nadzieję, że dołączę do "grudniowych mam 2012"

Buziaczki mamusie :)

4madlen brawo, udal ci sie ten suwaczek, a ile razy dziennie bierzesz dupka?, bo czytlama na forum to niektore dzieczyny biora 3 razy dziennie, ja biore 2 i sie zastanawiam czy zwiekszyc dawke

Witajcie :)

test zrobiłam wczoraj (wczoraj też powinnam dostać okres)... niestety wyszedł negatywny ale okresu nadal nie ma więc nadal mam nadzieję, że dołączę do "grudniowych mam 2012"

Buziaczki mamusie :)

Ja tez bede trzymac kciuki, :-)

4 madlen, kiedy ty mialas @ ostatni raz, bo wg twojego kalkulatora jestes 6 dni dluzej w ciazy, ja mialam 24 lutego 1 dzien cyklu, termin pojawienia sie kruszynki pokazuje na 1 grudnia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ojj ja bym juz chciała test zrobic :) ale ostatni okres miałam 6 marca wiec to jeszcze troche...
a jakiego uzywałyście testu ze wam przed spodziewaną miesiączką wyszedł pozytywny? :))

mam nadzieje ze bedzie grudzien, chociaż to 1 cykl kiedy sie nie zabezpieczam :)

To i ja się witam z Wami grudniowe mamuśki:):)

przede wszystkim ogromne gratulację!!
życzę cudwnego spokojnego wyczekiwania na dzieciaczki:D
jeśli miałybyście jakieś pytania/wątpliwości to grudniowe mamuśki 2011 służą pomocą:):)

a jeszcze tak niedawno sama wyczekiwałam grudnia :tak::szok:

Rany, jak ten czas szybko leci. Juz grudzień 2012
Ja sie dowiedzialam o ciąży 11 kwietnia...
A mój synuś urodził sie 07.12.2011.

Motylku ja tez bralam duphaston 2 razy dziennie do ok 20 t.c.

Bardzo serdecznie gratuluję Wam dziewczyny, Znalazłyście sie w najpiękniejszym stanie w jakim moze być kobieta. Pozdrawiam

Cześć mamuśki:-)
Izi, Asieńka, Sosnowiczanka widzę że załączył się Wam sentyment, ja też tu zajrzałam i od razu przypomniało mi się jak zrobiłam test....ehh tak jak to było wczoraj!!
Dziewczyny tak Wam szybko zleci to 9 m-cy że same nie uwierzycie...
Też brałam duphaston. Urodzilam zdrowego synka:-)
Zycze powodzenia:-)

reklama
oooo super, już są Grudniówki 2012!!
życzę Wam spokojnych i szczęsliwych 9 miesięcy,
pozdrawiam Was serdecznie,
mama grudniowego dzidziusia 2011 :)

ps. ja też brałam Duphaston do ok 20tygodnia i mój synek jest super zdrowym i wesołym chłopczykiem :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry